Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Факти а не муабет , ако имаш 16 години ок не мора факти.
--- надополнето: 28 декември 2013 во 21:53 ---
Ај мене ама и чичкоти не го слшаш , лудо младо.
Остај ги ЕБР на раат добро си ја бркаат работата.
--- надополнето: 28 декември 2013 во 20:24 ---
IA110_CHILE__0508_11.jpg

кој тип е возилово.

Ова не е од кај нас !
Од Турција е сликата.
--- надополнето: 28 декември 2013 во 22:36 ---
222849_1048241659299_9756_n.jpg

--- надополнето: 28 декември 2013 во 22:39 ---
safe_image.php

--- надополнето: 28 декември 2013 во 22:40 ---
-PAXP-deijE.gif
-PAXP-deijE.gif

Факти а не муабет , ако имаш 16 години ок не мора факти.
--- надополнето: 28 декември 2013 во 21:53 ---

-PAXP-deijE.gif
-PAXP-deijE.gif

многу ме заинтересира зошто ги браниш толку?
Сите знаеме што прават на утакмици, на протести итн

секогаш сум право фала ти ми се може што ме подржуваш.Кај ебр е така се како што кажав и плус не сум 16 туку 18 години.Зоки и турција нека е ама возилото е волф.

1531572_649489635094428_770344403_n.jpg

Се работи за "нова" единица, ако може така да се нарече. Со новите измени во МВР, покрај станиците се создаде и една интервентна единица. Не се исти како обичните полицајци, не се исти ни како ЕБР да речеме. Ама се разликуваат. :D

а што треба да прават на утакмици и на протести?
Што треба да прават види убаво српската жандармерија што прави на протестите у косово или у србија кога Албанците протестираат па после ќе правиме муабет.

1531572_649489635094428_770344403_n.jpg

Се работи за "нова" единица, ако може така да се нарече. Со новите измени во МВР, покрај станиците се создаде и една интервентна единица. Не се исти како обичните полицајци, не се исти ни како ЕБР да речеме. Ама се разликуваат. :D

нешто како посебната ... ?

Зоки и ти стануваш како елсе немој лошо е тоа
Со годините иде тоа . не ми се лути повозрасните секоја пат им се по не интересни на помладите .
Верувај ке се сетиш на овој муабет некој пат.

Да занеш никој пат за никого не сум пишал лошо .
На форум се менуваат мислења, идеи али ако не се согласуваме не значи дека сме душмани едни на други.

тоа што го прават, да ги тепаат македонците а да им се тртат на аљбанците

Што треба да прават види убаво српската жандармерија што прави на протестите у косово или у србија кога Албанците протестираат па после ќе правиме муабет.

ај ако може некој пример за наведеното....ЕБР добива наредби од претпоставени и тие се должни да ги извршат тие наредби.Ако вие во нивната работа гледате несовесност или очекувате на утакмица да седат со скрстени раце додека некој демолира се наоколу тоа е ваш проблем.ЕБР како единица има доста сериозна обука и во ништо не заостанува премногу спроти другите единици во европа кои имаат иста намена.поздрав

ај ако може некој пример за наведеното....ЕБР добива наредби од претпоставени и тие се должни да ги извршат тие наредби.Ако вие во нивната работа гледате несовесност или очекувате на утакмица да седат со скрстени раце додека некој демолира се наоколу тоа е ваш проблем.ЕБР како единица има доста сериозна обука и во ништо не заостанува премногу спроти другите единици во европа кои имаат иста намена.поздрав

ВИДИ да не се разбереме погрешно, јас не ги потценувам како единица и каква обука имаат. Точно дека добиваат наредби од министерство, но како што прават кај Македонците така треба и кај шпунците. Но, ако неможе да го прават тоа и кај шипојте, тогаш нека ги одбијат и наредбите за кај Македонците, па нема да можат да распуштат цела единица од 600 луѓе, е дури тогаш народот ке ги сака и почитува.
Можеби и ова јас што го кажувам е неостварливо, но тие може да си изнајдат начин, за да се спротистават и да покажат заби

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom