Солзи кај спортистите

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Зарем има и такви што се смеат?

Ја најмногу бев трогната кога Cadel Evans победи на Tour De France 2011, цело време навивав за него и кога на крај го видов со насолзени очи готова бев, да го гледав сама тоа гарант ќе се разренѕав :)

Плачењето му е од допингот не му е од радост :)

Најискрена емоција,нешто неможе да се прикрие,едноставно тој е посилно од тебе
Необјасниво е тој што радост и восхит за посакуван успех, те тера да те гребе грло и да ти капне слуза, радосница нели
Ја сам бре плакаја од радост кд га гледа финале протиф Челзи, а не па они еј.Сеќате се Роналдо колко плака, биднасфа прваци иако он промаши пенал.А и кд гу доби златну топку истотакој избисфа му на очи слузе, тој е права радост еј.Ја мислу дека тија су прави спортисти, кои знаеф да гу искжаеф туј радост,туј емоцију,еве например никој како Инзагита не е похепи кд даде гол, дечко урла како ненормалан кд даде гол, од мерак да га гледаш
За мене тија што плачеф од радост не су плачидундиња,напротиф тој су прави спортисти кои су задовољни од сами себе, од сфој труд,кои знаеф да гу искажеф сфоју љубаф спрема спорт
Спорт е голема работа,спорт има големо срце, спорт има емоцију, слузу, радосницу, ама и онуј другу, тужну страну

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom