Прашања на кои сакате одговор, а никогаш не сте го добиле !

• Креатор на темата Креатор на темата Keepitreal
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурен си дека се исти? o_O
Машкото исто и женското исто, за чевли кога станува збор е со различна дефиниција.
Ај види на едните да не има некој детал кој не си го приметил, различен од колку кај другите два пара. Барај ситен, мал детал. ;)

Викаш да си играм "пронајди ја разликата" ? Батали,ете, ми одговоривте.

Ви благодарам.

Викаш да си играм "пронајди ја разликата" ? Батали,ете, ми одговоривте.

Ви благодарам.
Јас мислам и да ја бараш, пак нема да ја најдеш разликата. :D

Зошто жените, и покрај фактот што во плакарчето имаат преку 30 различни модели на штикли од кои користат најмногу 5 модели во текот на цела една година, купуваат по најмалку 3 пара штикли од истиот модел? Навистина сум збунет.

Бидејќи сме пајачици и ни треба обувка за секое едно стапалце.
За да не настинеме додека плетеме свилена мрежичка. :X3:

Ме провоцираш да станам Анчо,да ставам и јас негов аватар и да постирам слики со воочените разлики од штиклите:mad:
Не, не никако. Седи си мирен. :X3:

Ме провоцираш да станам Анчо,да ставам и јас негов аватар и да постирам слики со воочените разлики од штиклите:mad:
ај не можеш? а, а, нели не можеш? :sneaky:

Има многу зошто, кои не сум добил одговор а ако фатам има да искуцам пост од 245 метра за скролање.
иначе глобала одговорите што сам си ги вадам од тие прашања се: I don't wanna know!
:D

Кооператива, не го мучи човекот

:icon_lol:
другарче ми е, нема да ми се налути :pipi:
него, ме зезна со ова мУчи, .......... инаку ќе добиеше интересна реплика:sneaky:
ај да нанам, од 5ч сум станат

Зошто кучињата си го лижат таквото и си ги мирисаат газовите кога ќе се сретнат? :)

Супер прашање, и мене баш ме интересира како ќе го одговорат форумџиите. :)

Зошто мажите си ја чешаат главата кога келнерот нема да ги види дека му мавтаат рака да ја донесе сметката?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom