?
..........
Гостин
А што се очекува? Има ли иднина овде?
Се очекува во секое време да се отвори земјата и да не проголта..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што се очекува? Има ли иднина овде?
Nema so ,ova e realnosta, sporeduvaj samo hrana i benzin. Kolku se nekretninite? Kolku e registracija za kola? Kolku e frizer? Eve za primer vo Germanija promena na 4 gumi so balansiranje e 80 evra kaj nas 10 evra. Ovde zlaten leb najubav 30 den tamu 200 den . ke si sedam ovde da se najadis kako coek leb. Eden rucek vo kafana e 100 evra pa nagore,edno odenje vo kino 30+ evra, edno izleguenje navecer ni 200 evra ne te krpat. . znaeme kako stojat rabotite.
Не ми се верува , уште не сфати што беше фрката .![]()
Епа објасни каква фрка е, јас мислам темата не е во ЧДА па да се мислиме кој со каков профил и со колку профили пишува, и да бараме каде е штосот за да се смееме...
Постојат многу статии напишани од доктори за таканаречената балканска нефропатија која е последица на една токсична субстанца која ја има во брашното кое се користи за производство на лебот во балканот. Да во право си златен е лебот
http://www.ajkd.org/article/S0272-6386(08)00993-1/fulltext
За греота ти е хуморот дружеИма вистина во ова , овде на Балканот имаме толку ендемски болести од секаков тип и не сме оперирани од хумор. Кадаиф аман уште не сфати.
Колку и да се смееш, што е така така си е![]()
Ја каа ти викам дека те дриблат а ти не осеќаш,ти се смеиш.
@Rigel Kent Well done![]()
Јас не сакам.
Ja si jadam dince najubo na svet , vie jadete si tie vestackite zelencuci i ovosja . Ete Leandra na receptot imase mlad kromid i patlidzan , kaj se videlo sega toa , sigurno tie se hibridi izmesani so zivotinski geni. abe ovde da najadis so piperki posebno onie od bosilovo se mh mh mh .
E sega,kaj nas se nudi rabota za doktori po selata,ama ti kako gradski decko za ova nekes ni da cues. Site sakale vo Skopje.
A ovie selskive ekimi se kako bubreg u loj,sekoj den po edno kombe jadenje i pienje si sobiraat za doma da nosat.