Никогаш не би го купил, дизајнот на Citroen никогаш не ми се допаѓал. Вака од сликиве изгледа како одличен модел, многу добро направен со доста детали и сигурно ти прави ептен кејф штом си го земал. Од каде го зема и колку ти испадна крајната цена ?? Ај да ти се множат.Најново во мојата колекција
1:18 Citroen C5 2010 Black Dealer Edition
Прегледај го приврзокот 74756
Прегледај го приврзокот 74757
Прегледај го приврзокот 74758
Призводител на C5та е Paudi дилерско издание и е многу квалитетно направен така што kyosho,autoart,minichamps....... во иднина со некој друг модел би можеле да го надминат.Никогаш не би го купил, дизајнот на Citroen никогаш не ми се допаѓал. Вака од сликиве изгледа како одличен модел, многу добро направен со доста детали и сигурно ти прави ептен кејф штом си го земал. Од каде го зема и колку ти испадна крајната цена ?? Ај да ти се множат.
Единствено што промашиле, вака од сликиве, е профилот на гумите. Претерале, како џип.Призводител на C5та е Paudi дилерско издание и е многу квалитетно направен така што kyosho,autoart,minichamps....... во иднина со некој друг модел би можеле да го надминат.
Скоро целиот модел е diecast,само внатрешноста и светлата се од квалитетна пластика и гума
Моделот го купив од Кина,а од вкупната крајната цена боли глава од кои 50 тина евра успеав да рефундирам поради проблеми при транспорт.
Деновиве во домашен амбиент ќе ставам и слики од внатрешноста
Фала колега и кај тебе во иднина многу нови модели.
Сепак мислам дека има разлика од 1/1 моделот, како и да е Ок е моделчето. И дај сликај го, да ги видиме деталите, посебно моторот и внатрешноста.И на 1:1 моделот се такви(како на џип)Прегледај го приврзокот 75220
jas imam Mercedes 500K roadster - crn - made in italyИма ли некој постари 1/18 (сочувани) модели на коли од Bburago за продажба ??
Фала на понуда, ама собирам само модерни автомобили т.е. од 80 - 90 -ти години па наваму. Класика не ми лежи, посебно овој од 1936 - та. Ако имаш нешто од овие (моите) да понудиш пиши. Поздрав.jas imam Mercedes 500K roadster - crn - made in italy
ako te interesira pisi mi poraka. pozdrav
Имаш во ГТЦ најдоле карши Римес бев јас имаат многу модели оди таму .Дечки да не знаете кај може да се најдат Фиќо и Буба за подарок,никако да најдам,проверив низ Скопје во Џамбо и други продавници ама нема,ако знае некој нека сподели.На интернет да порачувам немам време бидејќи роденденот е за 5 дена.Благодарам ако некој сподели информација
Најголем избор има во Крш во Сити мол и Рамстор.Каде можам да најдам old timers или american muscle (модели од 70-ти до 90 -ти ) ?
--- надополнето: 15 декември 2013 во 15:00 ---
Имаш во ГТЦ најдоле карши Римес бев јас имаат многу модели оди таму .
http://www.bburago.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=207Најголем избор има во Крш во Сити мол и Рамстор.
Gi ima vo sekoj podobro snabdena prodavnica za igracki, treba da poburickas vo kutijata, jas gi zemav i dvata mustangahttp://www.bburago.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=207
56-57 страна Ford Mustang GT ти ги пратиш овие работи кажи дали си го видел негде .
Ми треба мене сивиот , и кажи ми дали има во помал размер овие 1/24 многу се големи .Gi ima vo sekoj podobro snabdena prodavnica za igracki, treba da poburickas vo kutijata, jas gi zemav i dvata mustanga
jas gi imam 1/43Ми треба мене сивиот , и кажи ми дали има во помал размер овие 1/24 многу се големи .