Donald Sikert
Jane Vitington
- Член од
- 28 ноември 2008
- Мислења
- 8.283
- Поени од реакции
- 5.614
Хатаб1 = Дон Кихот
И така нека биде бе друже.и сите ние знаеме дека во исламот НЕ постои љубов, дека постои само брак од интерес.
љубов е кога ќе може да се ожени/омажи без да биде осудена прво од родителите, а и од сите останати. љубов е кога не му се сечат крилата на детето, љубов е кога си слободен да сакаш било кого, .............. тоа во исламот го нема. сам го имаш кажано, не со овие зборови, но поентата е таква
Хатаб1 = Дон Кихот
по втор пат вечерва “така нека биде“И така нека биде бе друже.
--- надополнето: 26 декември 2013 во 01:34 ---
![]()
А што да правам? да се расправам за прашања што се јасни ко сонце на сред бел ден?по втор пат вечерва “така нека биде“![]()
Е ако де,и јас во овие 300 страници некого да наречам нештоИако Хатаб1 не нарекува безобразни, глупи, и уште какви не епитети, сепак ми е омилен форумски следбеник на Мухамед![]()
Е ако де,и јас во овие 300 страници некого да наречам нешто![]()
те држам за збор.Ах да, башка ќе части чај у новата година![]()
Сериозен сум. Љубовта не ја интересира кој во што верува а вие ја условувате токму со тоа.биди сериозен малку,не е интересно.
Тоа што сакаш да кажеш е садизам(термин добиен по Маркиз де Сад).викам јас дека бог има чудна смисла за хумор. мазохист во права смисла на зборот.
а згора на тоа, бог НЕ знаел дека аврам ќе тргне да го коле синот? па му дал тест? нели он се’ знае?
него, да не заборавам, поставив неколку ЗОШТО и околу мачките и учињата. некој да ми одговореше?
Друго,се вика Схизофренија(не секое сх е ш,схизо значи расцеп.џан, не е глупо да се дискутира. глупо е да се бега од дискусија.
ДА, ги имате книгите, но прашање е дали тој што ги напишал книгите бил при здрав разум? еве во денешно време некој да каже такво нешто одма има да добие медицинска дијагноза-шизофренија!!!
а ако веќе се потпираш на книгите, ..... во кои има СЕ’, тогаш е лесно да се побие било кој со поинакви сфаќања.
тоа: “ние си ги имаме книгите и се потпираме на тоа“ само зборуува за вашата немоќ сами да размислувате, ..... пред некое време отворив тема за вас верниците каде што ви правевме психоанализа, и тука се многу работи објаснети околу вас.
Хмм интересно.Тоа што сакаш да кажеш е садизам(термин добиен по Маркиз де Сад).
Друго,се вика Схизофренија(не секое сх е ш,схизо значи расцеп.
Други примери:Палатосхиза,Хеилотгнатосхиза и.т.н).
И да,бидејќи немаш поим што всушност представува схизофренијата(не знаеш облици,критериуми и.т.н) како болест смешно е да говориш за истата.
Терајте напред..
Елоквентен торбешу, дај едуцирај ја малку простава каурска раја тука. Дали е правилно тобесх или торбеш? И ако може објасни како се прави саксонски генитив од торбесх; torbeshs, torbesh's, torbeshs'???Друго,се вика Схизофренија(не секое сх е ш,схизо значи расцеп.
И да,бидејќи немаш поим што всушност представува схизофренијата(не знаеш облици,критериуми и.т.н) како болест смешно е да говориш за истата.
Терајте напред..
ок, еве јас појма нема од психоанализата, ај ти како поупатен каква дијагноза би му дал на мухамед?Тоа што сакаш да кажеш е садизам(термин добиен по Маркиз де Сад).
Друго,се вика Схизофренија(не секое сх е ш,схизо значи расцеп.
Терајте напред..
Божји пратеникок, еве јас појма нема од психоанализата, ај ти како поупатен каква дијагноза би му дал на мухамед?
Божји пратеник![]()