Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
COD Ghosts и BF4, на пс3 бидејќи не можам на пц.:D Некако поинтересна ми делува COD после играње на неколку мисии.

Soul Blade/Edge
Soul Calibur
Lego Star Wars The Clone Wars
Star Wars Knights Of The Old Republic 1

Јас Soul Blade ја имам за плеј 1.Ти на playstation ли ја играш или пак случајно има нешто и за ПЦ.Ако има по пп прати ми линк.:)

Јас Soul Blade ја имам за плеј 1.Ти на playstation ли ја играш или пак случајно има нешто и за ПЦ.Ако има по пп прати ми линк.:)

исто и јас ја играм на PS1, единствено на PC можеш со емулатор да ја играш, онака мислам дека ја нема за PC
btw у врска со играта, една од оние со кои сум израснал :cuc:овие новиве Soul Calibur ги расипаа, а и многу од оригиналните ликови ги исфрлија, за да ги заменат со некои си безвезе ликови

Edit: а пак за саундтракот да не правиме муабет. новиве игри можат само да сонуват за ваков саундтрак

исто и јас ја играм на PS1, единствено на PC можеш со емулатор да ја играш, онака мислам дека ја нема за PC
btw у врска со играта, една од оние со кои сум израснал :cuc:овие новиве Soul Calibur ги расипаа, а и многу од оригиналните ликови ги исфрлија, за да ги заменат со некои си безвезе ликови

Edit: а пак за саундтракот да не правиме муабет. новиве игри можат само да сонуват за ваков саундтрак

Најдов нешто овде http://coolrom.com/roms/psx/39912/Soul_Blade_(v1.1).php.

super mario bros. the lost levels добра игрица со интересни стази, како експанзија на првата марио.

super mario bros 2 интересна игрица со различен гејмплај барем за мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom