Каде може да најдам? (Општи прашања)

N

NikolaMKD91

Гостин
Не можеш да утнеш. Има огромен слоган ИЗБЕРИ ЗЕЛЕНО-ДИШИ СЛОБОДНО, тука имаш влез еден со сива врата, малце тешко се отвара, на првиот кат лево одма. :D

Не знам каде да прашам, ќе прашам овде иако е многу терсено прашањево.. безбедно ли е да се иде до Ченто со 23-ка?
Немај гајле, безбедно е . ;)

П

Паган-др

Гостин
Кај можам да најдам женски маички обични/памучни во овој стил? Без коментари од типот пазар, ГТЦ, Сити Мол. Конкретно ако нашол некој нека каже.

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
каде можам да најдам штипка за вратоврска...( TIE BAR ) .... бев во рамстор , cobalt и една веднаш до неа се викаше некако на В..... , бев во ГТЦ во tudors , бев во citymall на втор кат две продавници една до друга само за кошули .... и во нив немаше .... дали знаете каде можам да најдам зошто очигледно во нашиве ''трговски центри''

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Кај можам да најдам женски маички обични/памучни во овој стил? Без коментари од типот пазар, ГТЦ, Сити Мол. Конкретно ако нашол некој нека каже.

Имав видено вакви во Шутка само со друга шарка..... побарај таму :)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Некој што работи со Авон, ама ми треба денес да ми заврши работа, зошто утре од сабајле треба да го дадам поклонот.
Или пак некој ако знае дали имаат Авон или Орифлејм продажни салони каде можеш да купиш нешто без да нарачаш од каталог преку дистрибутер.
Благодарам.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Некој што работи со Авон, ама ми треба денес да ми заврши работа, зошто утре од сабајле треба да го дадам поклонот.
Или пак некој ако знае дали имаат Авон или Орифлејм продажни салони каде можеш да купиш нешто без да нарачаш од каталог преку дистрибутер.
Благодарам.
неса, само дистрибутер.
АЈДЕ АВОНЦИ/ОРИФЛЕЈМОВЦИ, ЈАВЕТЕ СЕ ДА И ПОМОГНЕМЕ НА ДРУГАРКАТА :pipi:

Член од
24 април 2010
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.756
Дали може некој да ми објасни, каде се наоѓа "Поликлиника - МВР". Било негде кај црвен крст ама и тоа никако да го најдам. Фала однапред :)

Член од
16 јуни 2013
Мислења
42
Поени од реакции
10
Дали може некој да ми објасни, каде се наоѓа "Поликлиника - МВР". Било негде кај црвен крст ама и тоа никако да го најдам. Фала однапред :)
Vednas pozadi Qubi...taka e najlesno za naogjanje, a od kaj Crven krst samo odi pravo i na krajot od ulicata se naogja Poliklinikata, mislam deka nikade ne pisuva ama kje poznaes po toa so zgradata e stara...pozzz

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.787
Каде во Скопјево, принтаат со узб?
Некоја книжарница, нешто... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom