лелелелелееееееееее ....... види целулит или како беше .... гром тело даска глава ....
Што има понижувачки во тоа девојка да има сексуални фантазии? Секоја нормална девојка има сексуални нагони и фантазии за некој што сексуално ја привлекува, нема ништо лошо или понижувачко тука, чудно би било некоја воопшто да нема такви мисли, тогаш е најверојатно асексуална или нешто слично.Одсекогаш ми е чудно кога ќе видам пост од женско на темава, не знам, си замислувам како си вика "брее види го овој, има да ми го начука, лом да ме направи"...а на тоа некако гледам како non-self-respecting. Не знам оти стварно.
Јасни ми се мене тие работи и не ми е чудно што жените имаат сексуални фантазии. Друг ми е муабетот, а не знам баш целосно да го објаснам вака на Кајгана, па нема веза, можеби и не требаше да го пишам постот.Што има понижувачки во тоа девојка да има сексуални фантазии? Секоја нормална девојка има сексуални нагони и фантазии за некој што сексуално ја привлекува, нема ништо лошо или понижувачко тука, чудно би било некоја воопшто да нема такви мисли, тогаш е најверојатно асексуална или нешто слично.
Твојот проблем е што ти сексот го гледаш како нешто што ги понижува и деградира жените и затоа најверојатно ти е чудно зошто некоја би имала сексуални фантазии, односно би сакала да биде деградирана. Најверојатно си пораснал во ултраконзервативна средина (додуша цела Македонија е таква средина) и затоа така мислиш. Сексот е обострано уживање, исто како што ти уживаш во него, уживаат и жените и исто како што ти си фантазираш за некоја цура, тие си фантазираат за некој дечко, тоа е сосема природно и нормално.
http://blogs.sundaymercury.net/anorak-city/return-of-the-king-viggo-mortensen-aragorn-02.jpg
Одсекогаш ми е чудно кога ќе видам пост од женско на темава, не знам, си замислувам како си вика "брее види го овој, има да ми го начука, лом да ме направи"...а на тоа некако гледам како non-self-respecting. Не знам оти стварно.
Пиши барем дел од темната страна на женскиот умТи мислиш дека жените имаат секс само за да се множат?!
У врска со болдот, јас користам пожестока реторика.
Пиши барем дел од темната страна на женскиот ум
И јас би овој, иако ни име не му знам (поточно, заборавив).
Премногу е убав, ама малку е шишоок, па може да пројде.