Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Кари Бајрон, чупето од Митбастер

Pv10DZL.jpg

936full-kari-byron.jpg

kari-byron-maxim-2005-6.jpg

И си мислеше дека таквите се чуваат за првата брачна ноќ :icon_lol:

Па неам баш претстава дали се чува(ла)....не сум размишљал :D

Он-топик....многу јаки харфистки имаме....ја изманијачив на фб малку „врневрневрневрневрневрне“.....и богами има добар потенцијал, покрај глас...нога, све на место :cuc:

1185142_544286615638348_714423195_n.jpg

1069268_10201597820527288_973094439_n.jpg

Е ај сеа....
blue lady некако си ја замишљам као културна, мирна и воздржлива, а последниов пост и ultra-horny (што е многу јако бтв)....ама глеам мрчите мажи на мажи коа ставаат лајкови :D

Мрчењето е за лајк на пост во кој има само слика од муж, тука лајковите се заради напалениот став на бубамарата, онака си кажа што и лежи на душа, се отвори.... :icon_mrgr:

Упс, ова "се отвори" двосмислено малце излезе, али држи вода....тросмислено? хахаха! :icon_lol:

Е ај сеа....
blue lady некако си ја замишљам као културна, мирна и воздржлива, а последниов пост и ultra-horny (што е многу јако бтв)....ама глеам мрчите мажи на мажи коа ставаат лајкови :D

Не за џабе кажале "испод мира триста вира".
Блулејди е оган кој ќе те пеплоса во делот од секундата. Ма каков оган, таа е супернова;)

Да ме оста в самница на месец и кусуро, и само јадење да ни носа и да не не чепка за ништо друго :) Џеси Џ.
f9e9638caee844c881f5e3cd904f45cfYpEcOa.jpg

jessie-j-tate-modern-1-1371200642-large-article-0.jpg

Исто и со ова. Кој ја знај, знај. Кој не, многу пропуштил.(за машкиве викам) :)
1131.jpg
abella_anderson3_240x400.jpg

БАР РЕФАЕЛИ ..... би ја земал за жена и би имал деца со нејзе .... толку сум сериозен ,што моја девојка од соништата е ...

bar-refaeli-young-hollywood-party-2008-02.jpg

Ај бе женење, деца.....за чисто тресење е темава, као блу лејди што си кажа....
брат мора да се плодам со ваква цуца .... има 100 колена да ми бидат згодни за во иднина ... цуцава ќе додаде лепотаност во мојава генетика ... :D

Не за џабе кажале "испод мира триста вира".
Блулејди е оган кој ќе те пеплоса во делот од секундата. Ма каков оган, таа е супернова;)
Немој бе вака да ме фалиш волку многу. Ќе си го кренам носот после и муабет нема да ви правам. :D

И јас би овој, иако ни име не му знам (поточно, заборавив).

Премногу е убав, ама малку е шишоок, :love: па може да пројде.

ian-somerhalder-au-sxsw-film-festival-2013.jpg
Лангелинче на овој името му е Ian Somerhalder. Мене на фб ми е лакната неговата фанпејџ, па често на насловна страна знае да ми излезе фото од него и да ми позаплакне очи. Бонбонче е дечково!:love:
--- надополнето: 17 декември 2013 во 23:02 ---
Мрчењето е за лајк на пост во кој има само слика од муж, тука лајковите се заради напалениот став на бубамарата, онака си кажа што и лежи на душа, се отвори.... :icon_mrgr:

Упс, ова "се отвори" двосмислено малце излезе, али држи вода....тросмислено? хахаха! :icon_lol:
Па темава не е наменета за да се „отвориме“ и да си кажеме на кој од познативе им го имаме меракот? :cool:

Па темава не е наменета за да се „отвориме“ и да си кажеме на кој од познативе им го имаме меракот? :cool:
Да де, затоа и објаснив зошто е лајкот поинаков од оној кој се става на девојки кои цитираат слики на мажи во темава. Мене уствари ми се допаѓа тоа што се "отвори" лелееее зборов ејјј :icon_lol: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom