Лошо коло...
Така е кога играм тоа шо не планирам....
Петокот Монако ме изгоре,денес Рома ќе си ја чекав за 4 илјади....ај си реков ќе ги врзам петочните со тие посигурни шо ми беа за сабота/недела и се залепив на Монако копуците.....па послабо првенство од Француското
НЕМА....
Вчера на поправен,прво ме поздрави Дортмунд,неам коментар за нив,
не знам само шо ми текна да ги играм,Оотсега Шваба освен на голови никако....
На две ливчиња ме кини Спортинг. за 7000....па да ти се плукнам и во среќа и во судија,дава гол Спортинг
ОДВАЈ,овај кретенот им го поништува за туркање на играч кој беше далеку од местото од каде се постигна голот,дури не ни падна играч,класична борба за топка беше...
Па пичка му матер,не е можно ова,или голман на некоја индијанска екипа ќе се повампири,или судијата ќе реши да дели правда....
Да беше Порто во прашање немаше шанса да го поништи голот,вака Спортинг си го ебаваат како сакаат...
И денес,дупла шанса на Србинките ракометот,упм фатете,кај се закачив во жени,од жена пари се земало...
Со Норвешка се враќаат од -5 во 40 минута,за на крај да тепаат со 4,а овде топките им паѓаа од раце...
Добро си мислев не играј,заебани се Бразилките,ама ај си реков 20 илјади публика,домашен терен...џабе,Бразилките заслужено си тепаа....
И на крај Милан кретените,ја чекам последна ГГ,да ти се плукнам во утакмицата....секоја чест за голот на Паласио,иначе се друго очај....
Овие Интер од кој стигнаа примија гол,ама денес Милан стигна да и ја крева цената на одбраната..браво Милан,барем за ова ве бива....
Едно ливче успеав да фатам,ливче на кое имав најмала уплата,и колку толку се редуцира зијанот....добро е шо Реал дадоа гол,иначе кога видов 2-2 си реков замина и ова ливче....
Ништо,сега малце пауза со посериозно играње,ќе чекам да поминат празниците и да почнат лигите...
Ќе си играм ГГ,чиста работа......