Фото хумор и интересни фотки!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Да живее неинформативноста и предрасудите!

TatoSakaTini is that you ?
Стварно срам да ни е на сите нас што имаме предрасуди спрема педофилите...
Сеа треба некое твое теоретско предавање да не убеди дека педофилијата е кул ?

TatoSakaTini is that you ?
Стварно срам да ни е на сите нас што имаме предрасуди спрема педофилите...
Сеа треба некое твое теоретско предавање да не убеди дека педофилијата е кул ?

Wat8.jpg

Како бе вака истрчувате ко прле пред магаре. Дај прочитај неколку постови наназад, излези од дома, сврти круг околу зграда, земи воздух, врати се дома на форумов и пиши каде спомнав дека имате предрасуди кон педофилите, и каде во моите постови има индикации дека педофилијата е кул?

Wat8.jpg

Како бе вака истрчувате ко прле пред магаре. Дај прочитај неколку постови наназад, излези од дома, сврти круг околу зграда, земи воздух, врати се дома на форумов и пиши каде спомнав дека имате предрасуди кон педофилите, и каде во моите постови има индикации дека педофилијата е кул?

Аман бе толкав душман ли сум ти ?...
Па ја ни на најголемиот непријател не би му рекол излези земи воздух, а не па на колега форумџија... :icon_lol:

Како да го сфатам ова твое „Да живее неинформативноста и предрасудите!“ и мудрувањето со некои си поими кои кажувале дека тоа копитото не било педофил ?

Како да го сфатам ова твое „Да живее неинформативноста и предрасудите!“ и мудрувањето со некои си поими кои кажувале дека тоа копитото не било педофил ?

1. Предрасудите ги спомнав бидејќи Ladybug ме смести во затвор оти се обидов да објаснам некои поими. Веројатно сметаше дека сум педофил поради тоа, thus предрасуда.
2. Според многу психијатриски здруженија тој не би бил класифициран како педофил, туку хебефил што е скоро подеднакво лошо и никаде не го оправдав.

1. Предрасудите ги спомнав бидејќи Ladybug ме смести во затвор оти се обидов да објаснам некои поими. Веројатно сметаше дека сум педофил поради тоа, thus предрасуда.
2. Според многу психијатриски здруженија тој не би бил класифициран како педофил, туку хебефил што е скоро подеднакво лошо и никаде не го оправдав.
Hebefil му доаѓа нешто од "ми се хебе ми се плаче" ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom