Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Тенерифе - Сабадел

Тенерифе : последните 4 утакмици дома шо ги играел победил. Дома е 5-2-2, 12 дадени 5 примани. Денеска играе со сите играчи, нема ни повредени ни ништо.

Сабадел : последните 5 утакмици у гости шо играел изгубил. У гости е 0-2-7, 4 дадени 17 примани. Денеска не му играат пола играчи.

Тенерифе - Сабадел 0-2 65 минута

computer-facepalm.gif.pagespeed.ce.zEGhuUHEog.gif

Oklahoma 2!
Orlando -3.5 H1!

Sent from my HTC One using Tapatalk

Да ти ебам фудбалот расипан да ти ебам...само 4 гола у гости има дадено а 17 примано и сега дава 3 у една утакмица бе :facepalm::facepalm::facepalm:

На две ливчиња само на таа изгледа че паднам да и ебам матер...од сега фудбалот че си ебе матер

Нема леб од ова фудбалот, џабе парите ги губиме.

Паѓам на Тулуз 2>1.

0-0 Полувреме.. И ТАКА ОСТАНА:eek:

на помошникот што крена офсајд за Наполи раката да му се исуши.. ја чекам селдни гол да дадат бе жената да ти ја ебам!

Lajna !!!! Sve u kurac zamina... utre od nocooj ce probam single Bologna ili Espanyol 1 ili ce se vratim ili u bunar :mad:

барцелона и рома мислам дека се најсигурни за утре

дај кажете вечер нешто нба тие што пратите

Играш на нет? Ако играш на нет јас ова изиграв: Голден Стејт над 5.5 да тепа 1.30, Оклахома да не изгуби над 9.5 1.29 и Клиперс над 3.5 да тепа 1.47. Инаку Оклахома можеш да ја пробаш и над 197.5, 1.44 е коефициент, јас се мислев меѓу ова и хендикепот и се одлучив за хендикепот, се надевам не згрешив. :)

Играш на нет? Ако играш на нет јас ова изиграв: Голден Стејт над 5.5 да тепа 1.30, Оклахома да не изгуби над 9.5 1.29 и Клиперс над 3.5 да тепа 1.47. Инаку Оклахома можеш да ја пробаш и над 197.5, 1.44 е коефициент, јас се мислев меѓу ова и хендикепот и се одлучив за хендикепот, се надевам не згрешив. :)

Не ги играј овие нашиве мртваци. 1000% бев убеден дека ќе го јадат немиен од Минесота и тоа со над 10тина разлика, а тоа Гасол почна тројки да гаѓа..

Arsenal : Chelsea 0-2 1,95
Swansea : Everton 0-2 1,85
Inter : Milan ГГ 1,60
Valencia : Real Madrid 2 1,55
Mönchengladbach : Wolfsburg 1 2,25

можеш да ми кажеш ако играш на бет365 кај се наоѓаат овие? неможам да с еснајдам до сеа нба неам играно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom