Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
9 април 2011
Мислења
812
Поени од реакции
1.055
Ја барам темата, во која се ставаа слики и видеа каде е прикажано македонското знаме насекаде низ светот

KD35

Апаш
Член од
12 април 2013
Мислења
44
Поени од реакции
22
UA-Micro-G-Charge-BB_Graphite_Bitter_Black.jpg

Сакам да прашам каде низ Македонијава ги има патикиве и која цена се Under Armour Micro G Charge BB се викаат патиките и не ми е битна бојата...
Слушав дека ги имало во Тетово некаде околу 8500 биле, ако може некој да ми кажи каде точно и која е цената?

Член од
23 јуни 2009
Мислења
958
Поени од реакции
23
zdravo
da prasam kade mozam da najdam prodavnica vo skopje sto prodavaat pvc folija samolepliva vo boja ? :coffee:

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Автобуската и железничката во Скопје на 1ви јануари работат редовно, со некој вондреден timetable или воопшто не сообраќаат автобусите и возовите?

Член од
9 март 2013
Мислења
1.313
Поени од реакции
580
zdravo
da prasam kade mozam da najdam prodavnica vo skopje sto prodavaat pvc folija samolepliva vo boja ? :coffee:

Имаш во поголемите продавници како Mr.Brikolage,Hubo market,Mega Kumanovo,
Za Brikolage сигурно има, околу 120 ден м2.
--- надополнето: 20 декември 2013 во 21:44 ---
Здраво, ме интересира ливчиња зелен чај од каде може да се купи (освен од Виталиа што е чајот)?
--- надополнето: 18 декември 2013 во 16:32 ---
Здраво, ме интересира ливчиња зелен чај од каде може да се купи (освен од Виталиа што е чајот)?
Најприродно од Пазариве свежо берен од планина!

Член од
15 февруари 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
Дечки сега во 2:30 тргнувам накај аеродромот. Можете ли да ми кажете колку пакли цигари е дозволено да се пренесува во рачен багаж? Фала однапред и итно ми е
--- надополнето: 21 декември 2013 во 02:08 ---
Дечки сега во 2:30 тргнувам накај аеродромот. Можете ли да ми кажете колку пакли цигари е дозволено да се пренесува во рачен багаж? Фала однапред и итно ми е

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
--- надополнето: 21 декември 2013 во 02:08 ---
друже тешко дека ќе полеташ воопшто, два дена не работи веќе аеродромот.

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
Дали знаете каде може да се стави натпис (испринта) маица по скопјево ?

Член од
3 јуни 2009
Мислења
383
Поени од реакции
407
Некој камион/комбе што би превезол два душеци за кревет (200x90x15) од Скопје за Охрид?
Не посебна тура, туку ако има место да ги земе (нормално ќе си се плати).
Не ми се исплаќа посебна тура само за тие работи, а не можам со кола да ги однесам ...

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Некој камион/комбе што би превезол два душеци за кревет (200x90x15) од Скопје за Охрид?
Не посебна тура, туку ако има место да ги земе (нормално ќе си се плати).
Не ми се исплаќа посебна тура само за тие работи, а не можам со кола да ги однесам ...
тоа најубаво со некој кој веќе службено иде до таму па “уз пат“ да ги шверцува. нормално шоферот ќе си биде во ќар ;)
млекари, тинекс, кондиторски производи, мебел, ........ голем е изборот ...........

Kajgana Shop

На врв Bottom