ух, не го знам името, али кај кружниот ток кај мечос пица.zdravo
da prasam kade mozam da najdam prodavnica vo skopje sto prodavaat pvc folija samolepliva vo boja ?
Имаше едно време ист ваков у спрингфилд иди провери си може останал некој
zdravo
da prasam kade mozam da najdam prodavnica vo skopje sto prodavaat pvc folija samolepliva vo boja ?
Најприродно од Пазариве свежо берен од планина!Здраво, ме интересира ливчиња зелен чај од каде може да се купи (освен од Виталиа што е чајот)?
--- надополнето: 18 декември 2013 во 16:32 ---
Здраво, ме интересира ливчиња зелен чај од каде може да се купи (освен од Виталиа што е чајот)?
друже тешко дека ќе полеташ воопшто, два дена не работи веќе аеродромот.Дечки сега во 2:30 тргнувам накај аеродромот. Можете ли да ми кажете колку пакли цигари е дозволено да се пренесува во рачен багаж? Фала однапред и итно ми е
--- надополнето: 21 декември 2013 во 02:08 ---
Дечки сега во 2:30 тргнувам накај аеродромот. Можете ли да ми кажете колку пакли цигари е дозволено да се пренесува во рачен багаж? Фала однапред и итно ми е
што ќе ти е принт, земи извезиДали знаете каде може да се стави натпис (испринта) маица по скопјево ?
тоа најубаво со некој кој веќе службено иде до таму па “уз пат“ да ги шверцува. нормално шоферот ќе си биде во ќарНекој камион/комбе што би превезол два душеци за кревет (200x90x15) од Скопје за Охрид?
Не посебна тура, туку ако има место да ги земе (нормално ќе си се плати).
Не ми се исплаќа посебна тура само за тие работи, а не можам со кола да ги однесам ...