Продавници за спортска опрема

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Underlord
  • Време на започнување Време на започнување
за која вежба за бицепс правите муабет ?

не наведовме вежба, ниту конретно бицепс, и на lateral i front lateral raise 10kg ти се дури многу, Overhead за трицепс со еднорачен повторно доволно, Standing Bent over za triceps, concentracion curls, alternate curls i tn i tn исто така....да не ги редам вежбите али со 10 кг тег гарантирам дека може да се вежбаат комплетно рацетем речиси е доволно и за рамо ако добро се распоредат повторувања и тип на вежби особено за тука на форумот според тоа што го гледам по слики кои ги поставувате.

не наведовме вежба, ниту конретно бицепс, и на lateral i front lateral raise 10kg ти се дури многу, Overhead за трицепс со еднорачен повторно доволно, Standing Bent over za triceps, concentracion curls, alternate curls i tn i tn исто така....да не ги редам вежбите али со 10 кг тег гарантирам дека може да се вежбаат комплетно рацетем речиси е доволно и за рамо ако добро се распоредат повторувања и тип на вежби особено за тука на форумот според тоа што го гледам по слики кои ги поставувате.

се согласувам со ова, доколку се изведуваат споро и со контракција и повеќе повторувања може да завршат работа

Локацијата на PRIDE.MK во Скопје ако може да ми ја каже некој?

не ме разбра добро изгледа, на едно шипче можеш да ставиш по 3-4 од една страна, што значи (3 од страна скоро + шипчето скоро 10кг тежина), а за бицепс и трицепс 10 кг еднорачен со правилно изведување на вежбата за 10-15 репетиции ти се повеќе од доволно....
Јас така вежбам моментално, шипчето е 1.5 + 4 од по 1кг и еден од 0.5 од едната страна исто и од другата и така му доаѓа 10.5 шо е сосем ок за 10 - 15 репетиции. И комбинирам: biceps curls (заедно со алтернативни верзии таму...) hammer curls итн. за да не стане досадно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom