Продавници за спортска опрема

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Underlord
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој искуство со ова вратило? Стабилно е?

Има некој искуство со ова вратило? Стабилно е?

Ја иам вакво (не ова ама вакво).
Стабилно е до 90кг проверено, ја со 65кг неам гајле и да се дигам со трзање и да се пентарам и да се клатам и шо и да правам.
Ама има подобри за вакви врати ко на видеото (без прозор над касата). Оние кои се фиксираат со метод на лост. Тие имаат рачки од надвор шо овозможуваат да се креваш и од позади крб (на оваа шипка ќе ти смета касата на лактовите) и исто така да праиш muscle-ups (ако имаш доволно висок таван).

Знај некој некоја страна за копачки купвање освен prosoccer ?

zdravo,

Dali moze nekoj da mi preporaca prodavnica kaj mozam da kupam Kmbinirana sprava za domasna upotreba.
Gledav na Pazar3 i Reklama5, i vidov vo SportVision vo City Mall.
Dali ima druga lokacija ?

Odnaprad blagodarnost.

zdravo,

Dali moze nekoj da mi preporaca prodavnica kaj mozam da kupam Kmbinirana sprava za domasna upotreba.
Gledav na Pazar3 i Reklama5, i vidov vo SportVision vo City Mall.
Dali ima druga lokacija ?

Odnaprad blagodarnost.

Планет Трејд
Аеродром до нова железничка станица
Кузман Јосифовски Питу 24/15

Провери и во Мастерспорт.

кај има ефтин појас ?

јас зедов пред некое време ко имаше попуст од спортикс, иначе има за 1000ка кожни анимал во рамстор долу....имаш во пбц некои платнени по 500-600 ден не ме држи за збор точно.
--- надополнето: 18 декември 2013 во 23:12 ---
Дечки во веро во Џамбо бев, имате ефтини тежини али мали 80тина денари 1.25кг за еднорачен тег се добри ко за рамо или раце :) по неколку од страна

јас зедов пред некое време ко имаше попуст од спортикс, иначе има за 1000ка кожни анимал во рамстор долу....имаш во пбц некои платнени по 500-600 ден не ме држи за збор точно.
--- надополнето: 18 декември 2013 во 23:12 ---
Дечки во веро во Џамбо бев, имате ефтини тежини али мали 80тина денари 1.25кг за еднорачен тег се добри ко за рамо или раце :) по неколку од страна

Шо ќе вежбаш со 1.25кг жити се, 100 репетиции ли ќе правиш.

Шо ќе вежбаш со 1.25кг жити се, 100 репетиции ли ќе правиш.

не ме разбра добро изгледа, на едно шипче можеш да ставиш по 3-4 од една страна, што значи (3 од страна скоро + шипчето скоро 10кг тежина), а за бицепс и трицепс 10 кг еднорачен со правилно изведување на вежбата за 10-15 репетиции ти се повеќе од доволно....

не ме разбра добро изгледа, на едно шипче можеш да ставиш по 3-4 од една страна, што значи (3 од страна скоро + шипчето скоро 10кг тежина), а за бицепс и трицепс 10 кг еднорачен со правилно изведување на вежбата за 10-15 репетиции ти се повеќе од доволно....

Тоа е више друг муабет, за бицепс и трипцес (и само тоа реално) со 10к баш моментално сум така да за почетници ко мене океј е, не верувам дека на другиве ќе им врши работа.

Тоа е више друг муабет, за бицепс и трипцес (и само тоа реално) со 10к баш моментално сум така да за почетници ко мене океј е, не верувам дека на другиве ќе им врши работа.

дури и мн ти е 10кг за бицепс ако правилно ја изведуваш ;), на форумов ретки се тие кои се на тоа ниво каде нема да му е доволна верувај :D

дури и мн ти е 10кг за бицепс ако правилно ја изведуваш ;), на форумов ретки се тие кои се на тоа ниво каде нема да му е доволна верувај :D

Се движам од 5-10, зависи која вежба, да не испадне дека со 10кг праам бицепс 15 репетиции со перфектна форма, не сум до таму уште :D

Се движам од 5-10, зависи која вежба, да не испадне дека со 10кг праам бицепс 15 репетиции со перфектна форма, не сум до таму уште :D

јас за домашна употреба си имам самиот направено за многу ефтина цена, али и овие не фаќаат мн скапо реално. Иначе 15 репетиции со перфектна форма на бицепс и 10 кг бучица хм ;) незнам до каде си али треба многу за до тоа ниво.

јас за домашна употреба си имам самиот направено за многу ефтина цена, али и овие не фаќаат мн скапо реално. Иначе 15 репетиции со перфектна форма на бицепс и 10 кг бучица хм ;) незнам до каде си али треба многу за до тоа ниво.

за која вежба за бицепс правите муабет ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom