Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе да ве прашам....дали има начин/пакет во Blizoo со којшто може да се добие Upload брзина поголема од 1mbps ?
Да, малку е поспор.Abe imate problem so internetot?
И кај другитеДали и кај некој друг што е во ЛАН го има истиот проблем.Ставам торент да се симиња и иде максимум 1.1Mb/s а до вчера идеше до 1.7. и брзина на спидтест максимум 10мбпс вади а идеше до 15мбпс.....Ај некој кој е на ЛАН нека провери (Чаир,Топанско,Север) и нека пише да знам дали е само до кај мене или е и кај други?
Мда... И во Штип исто... Изгледа, ги вратиле брзините според пакетите за време на празниците... Ако не се лажам и лани истото го направија еден период...Дали и кај некој друг што е во ЛАН го има истиот проблем.Ставам торент да се симиња и иде максимум 1.1Mb/s а до вчера идеше до 1.7. и брзина на спидтест максимум 10мбпс вади а идеше до 15мбпс.....Ај некој кој е на ЛАН нека провери (Чаир,Топанско,Север) и нека пише да знам дали е само до кај мене или е и кај други?
Јас , вчера и пред малце денеска падна нет и рутерот се рестартира самНикој друг нема проблеми со интернетот последниве неколку дена ( паѓање, спор нет инт.) ?
Ај објасни го ова малце .Вип може да го купува Близу. Се најдоа значи
Ај објасни го ова малце .
Па бугарско нели беше близу ?Слушнав таков муабет. Вип не може да просперира само како мобилен оператор, овие другиве два малце го газат со тоа што нудат повеќе услуги. И ќе го купувале Близу. Уште ништо сигурно, но на почетокот од следната година ќе се знае.