- Член од
- 21 декември 2011
- Мислења
- 568
- Поени од реакции
- 294
На таа пара...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајмо навали, народее...
Приватна здравствена установа-ординација по општа стоматологија Д-р МАРИНА АБРАШЕВА П.О. Струмица бара,
Доктор по стоматологија
Основна плата
8,050.00
П.С Можно е и минималец да даваат вака, а остантото на рака ама кој ги знае![]()
Е што? Човек ќе ви даде прст, вие му барате цела рака.![]()
Или замисли ситација - јас ти давам 8000 пошто законот ми наложува, ама ти ми враќаш 1000 назад![]()
Добро толку не сфаќате дека нема шанса да ја земате оваа плата, туку на таа ќе сте пријавени?
Не гледаш бе дека среден прст ти даваат???
Не гледам! Кај ви се нуди работа, уште па и замерки наоѓате. И после немало работа во Македонија... Не дека нема, народот не сака да работи!
Не гледам! Кај ви се нуди работа, уште па и замерки наоѓате. И после немало работа во Македонија... Не дека нема, народот не сака да работи!
Буа работа има пари нема тебе мама и тате ко дете на партиски сончогледи ако добро ти го сместиле газето, не значи дека треба овде да попуваш гледај шител и живеј во светот на бајките, не соли памет.Не гледам! Кај ви се нуди работа, уште па и замерки наоѓате. И после немало работа во Македонија... Не дека нема, народот не сака да работи!
Па зарем за тебе нормално е еден електроинжинер, факултетски образован, да зема плата од 8.050 денари? Колку тогаш треба да зема човек со средно образование? Доста му се 2000 денари месечно? Прифаќање на таква плата е газење на сопственото достоинство и гордост, потсмев од работодавачот, а нереагирањето на државата на таквите услови е злосторство!Не гледам! Кај ви се нуди работа, уште па и замерки наоѓате. И после немало работа во Македонија... Не дека нема, народот не сака да работи!
Буа работа има пари нема тебе мама и тате ко дете на партиски сончогледи ако добро ти го сместиле газето, не значи дека треба овде да попуваш гледај шител и живеј во светот на бајките, не соли памет.