[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Ама сте не фер. Анфемицо го натера девојчето да стави вегетаријанска измишљотина и се криеш ко пиче под кошула. Имам впечаток дека кога и е на АлтернативФ ред да стави рецепт никој не готви. Еве мало јас само ради тебе зготвив. И несакам да учествувам во натпреварот неделава, сакам и следниот пат пак ти да кажеш рецепт.
Прегледај го приврзокот 79771

Прегледај го приврзокот 79772

Ги правев со сирење, шунка, јајце и павлака. На мои рецепти ја најдов комбинацијата. И изгледа ставив повеќе павлака, па ми дојде како течно полнење. Искрено не ми се допадна комбинацијата за јадење, некако ми дојде вишок домат и павлака.
Леа добро си зготвила...... сега личен вкус е тоа, али јас да си прашам....... те фати киселина од комбинацијава или само мене тоа ме фаќа? :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Леа добро си зготвила...... сега личен вкус е тоа, али јас да си прашам....... те фати киселина од комбинацијава или само мене тоа ме фаќа? :)
Јас имам киселина од цигарите и кафињата секој ден, така да незнам да ти одговорам.

A

AnFem

Гостин
Љандре, никој на ништо не сум го терала... Рецептот е прсти да изедеш, само што не смеам да ги мешам тие состојки, ради диетата... :(
(А поради истата причина, погоди кој нема да пие следниот месец кога ќе се видиме. :icon_lol:)

%naked%

born to be wild
Член од
28 мај 2013
Мислења
550
Поени од реакции
1.480
Љандре, никој на ништо не сум го терала... Рецептот е прсти да изедеш, само што не смеам да ги мешам тие состојки, ради диетата... :(
(А поради истата причина, погоди кој нема да пие следниот месец кога ќе се видиме. :icon_lol:)
Без оправдување молим лепо:)
Ти ак не јадеш,мачоро ќе јаде:eek:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.883
Поени од реакции
36.971
До кога трае натпреварот за оваа недела, да ви се приклучам и јас (секако, ако дозволувате)? Денес и утре дефинитивно не можам да ги зготвам доматите, посна слава е, ама ако трае до петок, би пробал... Ако не, во vol.30 ме имате (секако, се надевам дека нема да треба да се подготвува нешто као ајкула во сос од кавијар)! ;)

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Ама сте не фер. Анфемицо го натера девојчето да стави вегетаријанска измишљотина и се криеш ко пиче под кошула. Имам впечаток дека кога и е на АлтернативФ ред да стави рецепт никој не готви. Еве мало јас само ради тебе зготвив. И несакам да учествувам во натпреварот неделава, сакам и следниот пат пак ти да кажеш рецепт.
Ме избегаваат, си знам јас... Де киселини им правело, де не одело, вака-онака... :unsure:
На наредно доаѓање имаш ракија и скара од мене, компензација :love:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ме избегаваат, си знам јас... Де киселини им правело, де не одело, вака-онака... :unsure:
На наредно доаѓање имаш ракија и скара од мене, компензација :love:
Оваа понуда не се одбива, секако ја прифаќам :)

Коцка ајде стави рецепт пред да летнеш на одмор :) Патем убав помин.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Бидејки само Леандра се придржуваше до зададениот рецепт, таа нека смисли шо ќе предложи следната недела, после @коцка :icon_lol:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.175
Поени од реакции
13.790
Бидејки само Леандра се придржуваше до зададениот рецепт, таа нека смисли шо ќе предложи следната недела, после @коцка :icon_lol:
Потсетете ме коа ќе треба, ја веќе заборавив :P

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.175
Поени од реакции
13.790
A?!?! Само што прочитав следната недела! Не играм вака, илиња ми праите а?

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.175
Поени од реакции
13.790
Види, ја си го прочитав како што ми идговара хахаха прво леандра, после коцка :P

Еве еден ултра лесен рецепт: јајца на око со зеленчук и потпечени лепчиња :) мислам дека нема потреба да се објаснува рецептот. Еве слика од моите јајца....на око image.jpg

Може и со помфрит :D

Kajgana Shop

На врв Bottom