Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Новиот Facebook изглед

Eve kako e kaj mene cel mesec :D

Lu4GqXc.png

И јас сум на waiting list. :) Мене отсекогаш фејсбуков ми бил заостанат. Со сите промени уназад ми е. На некои другарчиња му се смена откако го направија на англиски. Јас си чекам на македонски да ми се смени. Или нема на македонски ваков да биди?

И јас сум на waiting list. :) Мене отсекогаш фејсбуков ми бил заостанат. Со сите промени уназад ми е. На некои другарчиња му се смена откако го направија на англиски. Јас си чекам на македонски да ми се смени. Или нема на македонски ваков да биди?

Мислам дека само за English US може, за македонски ќе треба да почекаме.
П.С. Јас чекам уште од првиот ден кога најавија за новиот фб, ама до сега нема абер ни ништо :(

не чекате само вие де. :coffee:
Е добро де, што се нервираш?!? Секој има право мислење да си кажи.
Он топик:
Јас чекам уште од првиот ден кога најавија за новиот фб, ама до сега нема абер ни ништо :(
А тебе на English US ти е?

Е добро де, што се нервираш?!? Секој има право мислење да си кажи.
Он топик:
А тебе на English US ти е?

Да, да на English US ми е, и го имам само graph search-от, а новиот фб дизајн уште не.

Има некоа фора и побргу можи да биде само треба да се дознае

Дечки по грешка стиснав Hide ticker тоа од страна што ги дава новостите, и ми ја нема стрелката за да го вратам...знае некој друг начин ?

Каде да видам на кои пријатели сум им направил хајд на нивните статуси, како некој од нив селективно да ги „одблокирам“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom