Па неам баш претстава дали се чува(ла)....не сум размишљалИ си мислеше дека таквите се чуваат за првата брачна ноќ
И јас би овој, иако ни име не му знам (поточно, заборавив).Го обожавам типов се надевам че го видиме и во 50 shadesПрегледај го приврзокот 63773
Мрчењето е за лајк на пост во кој има само слика од муж, тука лајковите се заради напалениот став на бубамарата, онака си кажа што и лежи на душа, се отвори....Е ај сеа....
blue lady некако си ја замишљам као културна, мирна и воздржлива, а последниов пост и ultra-horny (што е многу јако бтв)....ама глеам мрчите мажи на мажи коа ставаат лајкови
Не за џабе кажале "испод мира триста вира".Е ај сеа....
blue lady некако си ја замишљам као културна, мирна и воздржлива, а последниов пост и ultra-horny (што е многу јако бтв)....ама глеам мрчите мажи на мажи коа ставаат лајкови
брат мора да се плодам со ваква цуца .... има 100 колена да ми бидат згодни за во иднина ... цуцава ќе додаде лепотаност во мојава генетика ...Ај бе женење, деца.....за чисто тресење е темава, као блу лејди што си кажа....
Па на свадба да викаш.....шо да кажам.....брат мора да се плодам со ваква цуца ....
Немој бе вака да ме фалиш волку многу. Ќе си го кренам носот после и муабет нема да ви правам.Не за џабе кажале "испод мира триста вира".
Блулејди е оган кој ќе те пеплоса во делот од секундата. Ма каков оган, таа е супернова
Лангелинче на овој името му е Ian Somerhalder. Мене на фб ми е лакната неговата фанпејџ, па често на насловна страна знае да ми излезе фото од него и да ми позаплакне очи. Бонбонче е дечково!И јас би овој, иако ни име не му знам (поточно, заборавив).
Премногу е убав, ама малку е шишоок, па може да пројде.
Па темава не е наменета за да се „отвориме“ и да си кажеме на кој од познативе им го имаме меракот?Мрчењето е за лајк на пост во кој има само слика од муж, тука лајковите се заради напалениот став на бубамарата, онака си кажа што и лежи на душа, се отвори....
Упс, ова "се отвори" двосмислено малце излезе, али држи вода....тросмислено? хахаха!
Да де, затоа и објаснив зошто е лајкот поинаков од оној кој се става на девојки кои цитираат слики на мажи во темава. Мене уствари ми се допаѓа тоа што се "отвори" лелееее зборов ејјјПа темава не е наменета за да се „отвориме“ и да си кажеме на кој од познативе им го имаме меракот?