Предлог мобилен

• Креатор на темата Креатор на темата -x-
  • Време на започнување Време на започнување
фала на брзите одговори како што гледам сите ми препорачувате сони м, но само да ве прашам нешто јас сум на вип и ако го купам од т мобајл ке треба да го декодирувам телефонот за вип картичка да бива колку би ме коштало тоа? иначе некјам да купам од вип затоа што таму е поскап

I jas sum vo istata kasha, na vip sum a ke zemam na t mobile ama ocajno sakam da go imam xperia ama ne bi trebalo vo denesno vreme toa da e skapo dekodiranjeto? Poiskusnite neka kazat ama ne veruvam deka e poskapo od 500 denari.
--- надополнето: 12 декември 2013 во 00:00 ---
I jas sum vo istata kasha, na vip sum a ke zemam na t mobile ama ocajno sakam da go imam xperia ama ne bi trebalo vo denesno vreme toa da e skapo dekodiranjeto? Poiskusnite neka kazat ama ne veruvam deka e poskapo od 500 denari. Inaku promo play na t mobile im e super 1 giga davaat internet a idiotite od vip mislam 100 megabajti za skoro ista tarifa!

фала на брзите одговори како што гледам сите ми препорачувате сони м, но само да ве прашам нешто јас сум на вип и ако го купам од т мобајл ке треба да го декодирувам телефонот за вип картичка да бива колку би ме коштало тоа? иначе некјам да купам од вип затоа што таму е поскап

Околу 500 денари.

Ако е од т-мобиле декодирањето е поефтино
ако е од другиве оператори малку поскапо

ама во никој случај не е 500 ден, туку множи со 3

Predlog za telefon do 6000-7000. Moze predlozi I za telefoni na novo I za telefoni na staro.

Sent from Top of the Premier League

Ако е од т-мобиле декодирањето е поефтино
ако е од другиве оператори малку поскапо

ама во никој случај не е 500 ден, туку множи со 3

лол? многу е тоа 1500, де другите кои што имате искуство исто така ако може да кажете од т мобајл телефон за вип колку е декодирање пошто многу ми изгледа ова

Predlog za telefon do 6000-7000. Moze predlozi I za telefoni na novo I za telefoni na staro.

Sent from Top of the Premier League
HTC Desire X бела боја, андроид 4.1 официјален, дуал кор процесор итн итн
цена 6500 ден
или iPhone 3GS 16GB Black NEVERLOCKED
цена 5500 ден
ако си заинтересиран повеќе инфо на ПП
--- надополнето: 13 декември 2013 во 23:05 ---
лол? многу е тоа 1500, де другите кои што имате искуство исто така ако може да кажете од т мобајл телефон за вип колку е декодирање пошто многу ми изгледа ова
Знам дека е поскапо, таква заштита имаат сонито и тоа е единствено решение за декодирање веќе подолго време
има телефони за декодирање од 300 денари па нагоре, зависи од телефонот различно е за сите

HTC Desire X бела боја, андроид 4.1 официјален, дуал кор процесор итн итн
цена 6500 ден
или iPhone 3GS 16GB Black NEVERLOCKED
цена 5500 ден
ако си заинтересиран повеќе инфо на ПП

За колега прашувам, ќе му пренесам па ќе те информирам

desirex_vs_desire300_vs_grand_x_in.jpg
значи се мислам помеѓу овие.. според буџетот само овиее можам да си ги дозволам
Zte-то според спецификации на папир е нај моќен 1гб рам 8мп камера повеќе ппи на екран ама многу ми рекоа да не го зимам ако има некој искуство нека пренесе зошто да не го земам /или земам...
Htc desire x во спореба со 300-тката има повеќе рам и повеќе ппи на екран поради помалиот екран де... ама ќе нема ампредјти за него .. а за 300-тката ме плашат овие 512 мб рам со ги има и ако има можност да добие упдејт и за киткат..
Па дечки ајде помош споделете мислења и искуства :)

Вака барав на оне, вип и т-мобајл страните телефони и избрав некои кои ми фанаа око па сега сакам вие да ми кажете според вас кој од овие го препорачувате, или пак ако сакате препорачајте некој друг - андроид (4.1+) и до 13.000ден

1. LG L7
2. LG L5 ll
3. Alcatel Idol
4. Alcatel X'Pop
5. Alcatel Star
6. HTC Desire 300
7. Samsung Galaxy Trend
8. Sony Xperia M
9. Sony Xperia L
10. Sony Xperia J
11. HTC Desire X

кажете искуства и сл со некој од овие телефони или пак кој воопшто не би ми го препорачале

Desire X ;)

LG L7, LG L5 II, Desire 300, Xperia J, Alcatel Star, Alcatel X`Pop имаaт 512 рам, a некои од овие вклучувајќи го и Xperia M и L имаат TFT capacitive touchscreen

Ако веќе не си купил испробај ги на излогот во продажните салони и ќе видиш кој навеќе ти одговара ама за мене Desire X e најдобар иако е постар модел.
Или имаш друга опција за тие пари на старо One X или Galaxy s3

значи се мислам помеѓу овие.. според буџетот само овиее можам да си ги дозволам
Zte-то според спецификации на папир е нај моќен 1гб рам 8мп камера повеќе ппи на екран ама многу ми рекоа да не го зимам ако има некој искуство нека пренесе зошто да не го земам /или земам...
Htc desire x во спореба со 300-тката има повеќе рам и повеќе ппи на екран поради помалиот екран де... ама ќе нема ампредјти за него .. а за 300-тката ме плашат овие 512 мб рам со ги има и ако има можност да добие упдејт и за киткат..
Па дечки ајде помош споделете мислења и искуства :)

Епа ете како што гледаш сам ЗТЕ-то е најмоќен на папир.Ти одлучуваш.Само Дизајр Х не земај.

Епа ете како што гледаш сам ЗТЕ-то е најмоќен на папир.Ти одлучуваш.Само Дизајр Х не земај.

хаха едни викаат ни случајно зте не зимај, сеа па ти дизајр х-от да не го зимам други викаат 300-тката слаба била...

Desire X ;)

LG L7, LG L5 II, Desire 300, Xperia J, Alcatel Star, Alcatel X`Pop имаaт 512 рам, a некои од овие вклучувајќи го и Xperia M и L имаат TFT capacitive touchscreen

Ако веќе не си купил испробај ги на излогот во продажните салони и ќе видиш кој навеќе ти одговара ама за мене Desire X e најдобар иако е постар модел.
Или имаш друга опција за тие пари на старо One X или Galaxy s3

Десајр икс е стар веке и затоа многу не ми прави мерак а за на старо не.. на ново сакам да купам па го избрав Xperia M затоа што тој е најнов и доста добар според мене ама има само сега една маана некои викаат било многу скапо за да се декодира од т мобајл купен на вип да може : / (а на вип е поскап да се купи)

да не знаеш случајно дали навистина ке кошта околу 1500 ден за да се декодира телефонот? ако не па да го зеам хтц викат поевтин бил за декодирување

Десајр икс е стар веке и затоа многу не ми прави мерак а за на старо не.. на ново сакам да купам па го избрав Xperia M затоа што тој е најнов и доста добар според мене ама има само сега една маана некои викаат било многу скапо за да се декодира од т мобајл купен на вип да може : / (а на вип е поскап да се купи)

да не знаеш случајно дали навистина ке кошта околу 1500 ден за да се декодира телефонот? ако не па да го зеам хтц викат поевтин бил за декодирување

HTC e 800 denari vednas
za novite Sony e 1200 denari 24 casa

предлог телефон до 15.000 ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom