Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гуарин и Ханда вечерва биле лоши,исто и Кова....се откажувам од темава додека е време.Поздрав.
Да даде Господ жена му да роди дете од Мунтари.
До негде у право е Џонтрава, ништо посебно не изигра Наполи а ни збрца 4 комада, а можеше и уште некој на крајот. Не дека ние заслуживме да тепаме ама пак бе, до кога ќе ни се дешаваат вакви порази и вакви пацерски примени голови, едвај чекам да дојде паузата и конечно да се купи нешто за да се средат колку толку работите.
П.с. Џонтра, ти реков чувај си ја за нешто друго 1000ката, не вреди на овие да фрлаш пари.![]()
Ај бе самоубиј се идиоту.koj mu ja dade 10 na kovacic, ni edno tocno podavanje koga ke mi tekne deka kutinjo go prodadoja da go donesat kovacic jasno e zosto inter e na vakvo teredze. handanovic denes maskota ni edna intervencija se na pogresna noga e mora da se sedni na klupa.
Среќа не ја гледав утакмицава, а за експерт насекаде ги има, не знам што очекуваат од некои играчи кои не се лидери и не можат сами да го водат тимот. Тоа е, шампионите ги избркавме, сега се молиме на Паласио, а надежите од 20 милиони дремат на клупа. Најс дан.Гуарин и Ханда вечерва биле лоши,исто и Кова....се откажувам од темава додека е време.Поздрав.
Шо напраил Пандев на крај ?
од Наполи 5... ако продолжи овака фраеров ќе успее полош и од Страмачиони да биде.