goodlife_filipsis
Believe
- Член од
- 4 декември 2009
- Мислења
- 3.244
- Поени од реакции
- 2.762
Велбек магија, Клеверли магија и Гигс солиден меч.Воопшто не ми се допаѓа стартниот состав Велбек стартер, а средина Гигс и Клеверли ама ајде може па ќе им крене и на нивзошто денес мора победа по секоја цена зошто ако изгубиме и денес поени не само што не сме во конкуренција за титула полека ќе испадеме од конкуренција и за 4-тотот место.
Те демантираа сите тројца а посебно Велбек и Клеверли.Гигс и Велбек, ќе биди весело. Велбек не заслужува да е на ист стадион со другите после очајните игри а не па камоли прва постава. Гигс и Клеверли ќе го накршат средина, освен ако Клеверли не порасни мадина пред утакмица и почни да учествува во нападите не само со кратки подавања.
Тоа што го промаши никој не го оспорува но тоа дека не придонесува не е вистина.Неиграњето деветка не го оспорува фактот шо промаши празен гол, шо се плеткаше со топката и поголем дел од времето кое го помина на терен беше некорисен не само со голови, туку ич не придонесуваше ни со пресингот.
И нека два си дава голови малиот, баш ми е мило. Јас вербата во него за загубив минатата утакмица шо ја играше.
Велбек сезонава играл напаѓач против Свонси, Кардиф (завршни 20 минути), Евертон, Тотенхем и Астон Вила. На овие 5 натпревари Дени има дури 4 голови и една асистенција што воопшто не е лошо нели? Јас не викам дека не требаше да има барем уште еден гол ама не можете да кажете дека не игра добро како напаѓач. Сезонава на 7 меча како стартер во Премиер Лига има 4 гола.Ај сеа не го бранете пак со истите финти.Од последните играше деветка со Кардиф, со Тотенхем 60 минути, со Евертон.. Се изнапромаши на сите утакмици. А сигурно играше и претходно на уште некоја утакмица.
П.С. Топките кои ги дава Руни.![]()
Како може Велбек кога игра за Англија напаѓач цело време да е стрелец? Кај нас истото се покажува, и минатата сезона и оваа. Минатата сезона Велбек играше напаѓач против Стоук, Реал Мадрид на гости и Ливерпул. На 3 натпревари како напаѓач 2 гола имаше.
Голот на Пауел.Ник постигнал ѕвер гол, bicycle kick бил

Чарни Екангмен добил број за првиот тим, денес бил во протоколот но немало место за на клупата. Ништо чудно во среда да е на клупа и да добие шанса.

За крај братот ве поздравува.