Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
толку време и не играл деветка :)))

Неиграњето деветка не го оспорува фактот шо промаши празен гол, шо се плеткаше со топката и поголем дел од времето кое го помина на терен беше некорисен не само со голови, туку ич не придонесуваше ни со пресингот.

И нека два си дава голови малиот, баш ми е мило. Јас вербата во него за загубив минатата утакмица шо ја играше.

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Се испопаливте сите на „дербито на средината на табелата“ (шо би рекле у мтв)......

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Што е со дијагоналиве на руни ги гаѓа у точно у веѓа човече... Како снајпер е

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ваков ко јогуртот имав еден во школо, цела година дупка ,реди кецови двојки, а дојде полугодие се на памет учеше и многу добар ке искочи. Така и велбек дупка жива ,еве дојде трансфер периодот и оп два гола дава.

Иначе рафа го стави во џепче крилото на АВ

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
имате некој стрим да се гледа барем нешто? не мора сопкаст

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Реков јас само Руни може да ни ја спаси сезонава ако игра во средина зошто е најблиску до Сколс, ама преостанува на него да видиме дали ќе си се стави пак самиот себе пред клубот.
Ако се ''жртвува'' за клубот и игра во средина ќе ја вратам почитта кон него колку толку, а верувам и останатите фанови.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.136
толку време и не играл деветка :)))
Ај сеа не го бранете пак со истите финти. :) Од последните играше деветка со Кардиф, со Тотенхем 60 минути, со Евертон.. Се изнапромаши на сите утакмици. А сигурно играше и претходно на уште некоја утакмица.

П.С. Топките кои ги дава Руни. :cuc:

Член од
11 април 2012
Мислења
4.793
Поени од реакции
5.577
имате некој стрим да се гледа барем нешто? не мора сопкаст
mkpredavatel.com
у спортски канали имаш ск1 2 и усте некој ок снимка и добро работи :), и јас денес прв пат го гледам мн е подобар него оние обичните стримови

Kajgana Shop

На врв Bottom