Црвенокоси

• Креатор на темата Креатор на темата Anne.
  • Време на започнување Време на започнување
На Бони мислиш или на косата? :X3:
Него да го почнувам и со тебе стандардниот говор дека црвена коса поубаво ќе ти стои? :D

Косата. Сум била црвена, а и сега ми е црвенкаста и мислев да ставам црна, ама темава ме предомисли. :X3:

1475902_634018239989027_378270040_n.jpg

:pos:

Значи колку успешен преговарач сум, после Нова Година црвена ќе се фарбала:drk:

Се прашував баш дали некој ќе ја постира неа. Дефинитивно една од најубавите жени, без разлика каква боја на коса има. :)

Има нешто кај овие жениве келти хахахах некоја магија.

Чекај, oна не е австралијанка?

Да, ама некои келти и се роднини :)
Инаку имаме и некои црвенокоси мумии во Азија и Амарика(Мајами)....ама тоа е друга работа :D

Да, ама некои келти и се роднини :)
Инаку имаме и некои црвенокоси мумии во Азија и Амарика(Мајами)....ама тоа е друга работа :D
Има некоја врска со едно од неколкуте еврејски племиња кои се имаат преселени на островот, затоа таму има најмногу застапени црвенокоси.Ама и тоа е друга работа:)

Има некоја врска со едно од неколкуте еврејски племиња кои се имаат преселени на островот, затоа таму има најмногу застапени црвенокоси.Ама и тоа е друга работа:)

Scota :)
Jaс мислам дека уствари се враќаат таму одкако отишле во Египет пред бајаги год....ама не е за тоа темава. Ова е чисто да не останеме мистериозни :D

Scota :)
Jaс мислам дека уствари се враќаат таму одкако отишле во Египет пред бајаги год....ама не е за тоа темава. Ова е чисто да не останеме мистериозни :D

Да, ќе ја уништиме темава со офтопикот.
Еве нешто комбинирано,косплеј и црвенокоса:

1525675_635400143184170_1948791410_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom