Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
LiveStream од собирот за нас „провинцијалциве“ :D

Јас чак изБосне идам за собиров. Него, не знам дали слушнавте, ама Рики ќе честел пиво за секој дојденец на овај собир првенец, за секој Бамберец. :D

Јас чак изБосне идам за собиров. Него, не знам дали слушнавте, ама Рики ќе честел пиво за секој дојденец на овај собир првенец, за секој Бамберец. :D
Не шири дезинформации.....

... дупла лозова и пенкалца кои се отвараат со притискање на главата на Бобан Рајович.

Значи ако дојдам имам 2 пива гратис а? :D

Многу тивко овде, сите спијаат за интервјуто утре. :)

Или од возбуда не спијат и го чекаат...

САМО УШТЕ 3 ипол саати!!! Издржете лавови бамбербриџовски

Уште 110 минути :vozbud:

едит: Уште 48 минути :vozbud: Првата пушка ќе пукне во Бамбер !

Уште 110 минути :vozbud:

едит: Уште 48 минути :vozbud: Првата пушка ќе пукне во Бамбер !

Сеа Бамберси од Англија не спијат да го чујат Рики шо ќе кажуе за нив, да не потфрли нешто да им купи некој играч :pos:

Има некој буден бе или сите ми го чекаат снимањето? Ќе им кажам дека ми се јавило file corrupted :vozbud:

Има некој буден бе или сите ми го чекаат снимањето? Ќе им кажам дека ми се јавило file corrupted :vozbud:

Јас сум алтернатива ако искочи некој проблем кај тебе :cool:
--- надополнето: 15 декември 2013 во 06:23 ---
сум го изгубил линкот од ББС Радиото, остави ми линк по ПП или овде ако не ти е тешко

Јас сум алтернатива ако искочи некој проблем кај тебе :cool:
--- надополнето: 15 декември 2013 во 06:23 ---
сум го изгубил линкот од ББС Радиото, остави ми линк по ПП или овде ако не ти е тешко
оди на tune in radio имаат веб страна пиши го радиото во срч и земи стрим од страна :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom