Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако не беше пеналот, уште 180 минути ќе гледавме око ниша киша, а у ниш суво :D

tumblr_mxt5qbB8K01rmsk02o2_r1_250.gif

Дури сега го гледам фаулов за првиот жолт на Рамос
хахаахахахахахаХАХАХАХАХААХАХАХХАХАХАХААХ па и жолт му дале BWАХАХАХАХА:pos:

Некој не сака Нејмар да им докаже кој е кој :icon_lol: Жолт без буквално никаква причина за да не игра наредната. Почна да дава голови, асистенции најмногу во Европа...се исплаши некој :sneaky:

tumblr_mxt5qbB8K01rmsk02o2_r1_250.gif

Дури сега го гледам фаулов за првиот жолт на Рамос
хахаахахахахахаХАХАХАХАХААХАХАХХАХАХАХААХ па и жолт му дале BWАХАХАХАХА:pos:

Нормално дека дури сега го гледаш фаулов, кога ГАРАНТ НЕ СИ ЈА ГЛЕДАЛ УТАКМИЦАТА.
Ако си ја гледал, ќе знаеш дека Рамос доби жолт картон заради реакцијата кога го нападна(вербално) помошниот судија, а не заради фаулот(кој не постоеше).

Од вакви лицемери како тебе си патиме!!!

^ А што беше до толку реакцијата на Рамос за да добие жолт картон? Обичен приговор, нормално дека ќе приговара кога немаше никаков контакт за фаул.
Ако е така, значи на секоја утакмица на Барса судијата треба да им покаже на сите жолт картон, зошто а бидне нешто одма како оси му се пушта буквално цел тим.
Па сега кој е лицемерен, нека проценат другите.

btw не негирам дека Рамос е дебилчина

Не најозбилно , знае некој зошто беше жолтиот за Нејмар? Видов дека го чепка знамето али дали уствари и беше заради тоа , и мислам дека тоа беше после картонот? Некој да знае?

Нормално дека дури сега го гледаш фаулов, кога ГАРАНТ НЕ СИ ЈА ГЛЕДАЛ УТАКМИЦАТА.
Ако си ја гледал, ќе знаеш дека Рамос доби жолт картон заради реакцијата кога го нападна(вербално) помошниот судија, а не заради фаулот(кој не постоеше).

Од вакви лицемери како тебе си патиме!!!

Ко се напрај фаулов тогаш не ја следев иначе цела утакмица ја следев. Незнаев дека му рекол нешто на судијата, а и како да не му речи кога за ова фаул судат, овој потег на Рамос е нешто шо го прај еден од најјаките штопери човече.

Не најозбилно , знае некој зошто беше жолтиот за Нејмар? Видов дека го чепка знамето али дали уствари и беше заради тоа , и мислам дека тоа беше после картонот? Некој да знае?
Затоа што изведе корна, а судијата му покажа да почека да даде знак.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom