Gurdjieff
Bastardo dentro
- Член од
- 12 јануари 2011
- Мислења
- 3.645
- Поени од реакции
- 1.264
Taka e bate joco...aj sega legni siне е, да беше најјак немаше да го фатат и распнат римјаните - римјаните се најјаки
Taka e bate joco...aj sega legni siне е, да беше најјак немаше да го фатат и распнат римјаните - римјаните се најјаки
и кажи сега, како може и синот и таткото да се едно исто а синот го моли таткото да го одмине чашата а таткото решава да не го одмине... сам со себе се прашува сам себе се моли и сам себе си ја одбива молбата ?!Taka e bate joco...aj sega legni si
и кажи сега, како може и синот и таткото да се едно исто а синот го моли таткото да го одмине чашата а таткото решава да не го одмине... сам со себе се прашува сам себе се моли и сам себе си ја одбива молбата ?!
Za da go razberete Trojstvoto trebe da imate procitano povekje od edna kniga,,,po moznost da ne e "snezana i 7te djudjinja"Приказната за тројството во христијанството е веројатно најголемата глупост во историјата на религијата.
Потребен е мазохизам од највисок степен, за човек да понижи својот ум и да верува во такви небулози.
ти од волкот и ТРИТЕ прасиња го сфати тројствотоZa da go razberete Trojstvoto trebe da imate procitano povekje od edna kniga,,,po moznost da ne e "snezana i 7te djudjinja"
Abe ti 2 knigi si procital......a jas pak mislev samo ednaти од волкот и ТРИТЕ прасиња го сфати тројството
Za da go razberete Trojstvoto trebe da imate procitano povekje od edna kniga,,,po moznost da ne e "snezana i 7te djudjinja"
Imas nesto sto ne ti e jasno?Му рече магарето на зајакот...
.Za da go razberete Trojstvoto trebe da imate procitano povekje od edna kniga, ...
Imas nesto sto ne ti jasno?
ne e bipolaren be zaspan...tripolaren eДа. Зошто е Господ биполарен?
Јас те прашав неколку прашања од основи на христијанската теологија и филозофија, појма немаше, ти си ко спиро ко што вели “прочитав купови книги али не се сеќавам за што се зборува ни кои им се автори и наслови“ , еве пак да ти го разбудиме твоето знаење, имено дали сметаш дека присуството на светоста (објавена во предхристијанската ера) е доказ за можноста на инкарнација на Бог во конкретен историски лик како врв на беспрекорна хиерофанија, и што мислиш за Оригеновото преставување на божественоста на Исус а наспроти Атанасовата теорија (која после ја уобличи Аугустин?Abe ti 2 knigi si procital......a jas pak mislev samo edna
ne e bipolaren be zaspan...tripolaren e
Jas mislam deka avtopatot "Bratstvo i edinstvo" shto go napravi Tito e najdobar....Јас те прашав неколку прашања од основи на христијанската теологија и филозофија, појма немаше, ти си ко спиро ко што вели “прочитав купови книги али не се сеќавам за што се зборува ни кои им се автори и наслови“ , еве пак да ти го разбудиме твоето знаење, имено дали сметаш дека присуството на светоста (објавена во предхристијанската ера) е доказ за можноста на инкарнација на Бог во конкретен историски лик како врв на беспрекорна хиерофанија, и што мислиш за Оригеновото преставување на божественоста на Исус а наспроти Атанасовата теорија (која после ја уобличи Аугустин?
.Дисасоцијативно пореметување, биполарност и шизофренија. Имаш прилично излапен Бог. Зашо?
Glupi zakluchoci...ne se za komentiranje.Дисасоцијативно пореметување, биполарност и шизофренија. Имаш прилично излапен Бог. Зашо?