Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Sea jasno vi e zasto sakav da se zakoljam koga igravme nereseno so everton?? Izgubivme 2 boda od ekipa sto e dve klasi pod nas, so city i celzi ke zememe bodovi, NA KUROV. Zasluzen poraz, ne zdrobija, ne zgazija, ne iskinaa

Ај бе да му ебам судијата,не ме остави да се израдувам на голот на Бентнер ... :mad:

Срамота, срамота.

Засега ужасно ни оди во тешките утакмици во декември, сите ги киксавме, со оваа темпо не верувам дека со Челзи нешто ќе биде.

Имаме 8 дена за подготвување со Челзи,ќе добијат и играчите малку одмор конечно.

Значи не можам да верувам, нашата одлична одбрана што и се деси денеска. А дадеме гол овие гомнарите одма ни даваат два.

Сума сумарум, Џек дрвце, Начо гранче, Жиру разочарување. И немој Венгер да помисли дека не ни треба напаѓач дека ќе патиме сезонава ептен до тоа. Денес какви шанси имаше Жиру класа напаѓач реализира 100 % такви шанси. Види го Агуеро, инстинкт за гол.....Му треба конкуренција може на Жиру, неможе на ваков важен натпревар ми утиња топка ко почетник некој.....
Башка Јаја Туре има го кажа вицот денес, е само колку ни фали еден ваков играч. Ах бре Диаби Диаби :(
Ептен сум разочаран, поготово од Џек, Начо и Жиру.
Го примивме анално од Сити, бруки невидени. 6 гола примија. Ти ибам и клин шитс и се!!!!!!

Па добро бе,толку празен простор немам видено,никој не му се пушташе да ја прекине акцијата,која катастрофа бевме денеска,срамота

Сума сумарум, Џек дрвце, Начо гранче, Жиру разочарување. И немој Венгер да помисли дека не ни треба напаѓач дека ќе патиме сезонава ептен до тоа. Денес какви шанси имаше Жиру класа напаѓач реализира 100 % такви шанси. Види го Агуеро, инстинкт за гол.....Му треба конкуренција може на Жиру, неможе на ваков важен натпревар ми утиња топка ко почетник некој.....
Башка Јаја Туре има го кажа вицот денес, е само колку ни фали еден ваков играч. Ах бре Диаби Диаби :(
Ептен сум разочаран, поготово од Џек, Начо и Жиру.
Го примивме анално од Сити, бруки невидени. 6 гола примија. Ти ибам и клин шитс и се!!!!!!

што се секираш , пак сте први на табела !!!

Најмака ми е тоа шо толку месеци играат солидно у одбрана, и сега толку многу ни се руши просекот. Мора под итно да се преземе нешто, тимот е у опасна надолна линија тргнат, не треба да се дозволи имама серија од три утакмици без победа, два врзани порази, мора да се покажат заби со Челзи, првото место не треба така лесно да се испушти, ама како и претходните сезони кога ги гледав играчите по четвртиот гол на Сити се некако познато ми делуваше- деморализирани, без сила, без душа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom