Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Наскоро :D
article-2094746-118BE824000005DC-621_468x355.jpg

Рики ќе биде интервјуиран од Џим Вајт :vozbud:

Ако ме има на СкајСпортс... не знам што да кажам дека ќе се деси :D

Види еј, од детенце што го дупат пеџа и олаф(или како и беше) во фан клуб Ливерпул стана човек. Алал ти вера. :icon_mrgr:

Уште да го научиме да слуша вистинска музика и ќе го биде :D

Рикардо се спреми бе за интервјуто?..знаеш што да му речиш таму на англиски?..изјави му нешто како во Леброн Џејмс стил i a'int no worries :D

И замислете како што го прави интервјуто во позадина албанците со чеканите го уриваат Душко Кулич:pos::pos:

Мислам дека едно нешто можеме да заклучиме од све ова: Темата за Бамбер Бриџ ми беше поуспешна од темата за Бобан Рајович :D

Мислам дека треба да го спомнеш ова во интервјуто: „Им отворив една тема за Бобан Рајовиќ и сите ме заебаваа...“ и после тоа ќе следи прашањето „Кој е Бобан Рајовиќ?“ и ќе почнеш да им кажуваш, па може ќе слушне за тебе човекот и со него ќе имаш можност да се запознаеш, сега кога веќе си фаца. :D

Богами со темава, Рики ги руши рекордите на Кајгана...
За помалку од една недела надмина 1000 мислења :)

Мислам дека треба да го спомнеш ова во интервјуто: „Им отворив една тема за Бобан Рајовиќ и сите ме заебаваа...“ и после тоа ќе следи прашањето „Кој е Бобан Рајовиќ?“ и ќе почнеш да им кажуваш, па може ќе слушне за тебе човекот и со него ќе имаш можност да се запознаеш, сега кога веќе си фаца. :D
:pos:

Генијално! :D

Уште турбо фолкот да го испромовира, и слободно нека му прават споменик на местото на „Цар Душан“ :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom