Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
. Od Zorba se interesiraja narednite dva dena kao raboti i odlucivmo ako gi navede pat ili koga ce zemam Hansol od niv da ja spustime vnatresnata podolu zatoa sto stvarno e previsoko i zatoa gresi, za da zagream 21c mora da ja podesam na 27c a ona ocituva deka ima 26-28c se zaradi visinata. Od Zorba rekoja za tebe Goki se sto sakas 
, sprotivno na toa oni bea prezafateni, i mi rekoja tia sto se monteri servisi ne pravat pa taka samo ostanuvalo na toa tie da dojdat. Eden period vo avgust i nemaja na lager gree change plus i jas na odmor bev 15 dena. Septemvri i oktovri ne ni imase potreba od klima pa ne se ni javuvav, taka da dojde oktomvri i potrebata za greenje i se sluci toa sto se sluci odnosno ja zamenija. Zorba se izvinija za kasnenjeto i po moje prasanje za Hansoli za doma za 3 sobi (ne odednas
, etapno soba po soba), mi dadoja uslovi kakvi na brat sto ne se davaat, znaci praksa za na rati nemaat da se razbereme a mene mi rekoja sam da odlucim na kolku rati ce platam i plus drugi povolnosti koi nema da gi komentiram
,taka da na kraj jas sum zadovolen od niv, koj ima namera da kupuva Gree klima od Zorba toplo vi gi preporacuvam, ako vi treba niven broj pustete mi pp, a zdravje po nova godina ce ja zemam i prvata Hansol od niv.
А цврсто бев решен да не го гледам... што да правам сега?
Да пишував за Time ќе беше број 1 а не 6![]()

Имам гледано ова се. Сум заостанал со некои серии па тоа ќе оди сега. Фала сепак![]()

Лелеее, мислам дека и пред некое време пишав дека ќе го гледам и уште ми стои во компјутер. Ај во најскоро време