Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Драјвери за графичка?

Корун братче, последниот пат исто ти ми помогна. Те помнам.
Инсталирав драјвери, ги симнав најновите. Сега шознам дали е пак до нив. Ти велам последниот пат чепкав во регистри, менував резолуција нешто ама не помнам шо е точно.

Корун братче, последниот пат исто ти ми помогна. Те помнам.
Инсталирав драјвери, ги симнав најновите. Сега шознам дали е пак до нив. Ти велам последниот пат чепкав во регистри, менував резолуција нешто ама не помнам шо е точно.

Пиши конфигурација и кој Windows го инсталираше?
И дај некој скриншот од некоја игра :)

Intel(R) Celeron(R) CPU P4600 @2.00GHz
RAM 3 GB
Intel(R) HD Graphics
WINDOWS 7
За овие перформанси на лаптоп предлог игри ?

@M5HR*
Какви игри играш ?
Moba ( aka Action RTS ) - Leagie Of Legends - free to play
MMORPG - LOTRO ( Lord Of The Rings Online ) - free to play
игри со карти Hearthstone ( моментално closed beta ), Might and Magic Duel Of Champions ( free to play - steam )

@Tutor - кај заглави бе? копираш текстот у notepad ( зависно која верзија на OS имаш - 32 или 64 бит ) - го зачувуваш како KOEBILOIME.REG ( type: all files ), кликаш два пати на него, стискаш yes и тоа е тоа.
Овој fix е ако боите во играта не се како што треба да бидат.

Пошто тој пост го имам пишано ПРЕД да излезе HD верзијата на експанзијата - прочитај го ова:
Овој fix НЕ Е ЗА НОВАТА експанзија што моментално ја има на steam ( HD верзијата како што ја викаат ) ТУКУ Е ЗА експанзијата која беше наменета за СТАРАТА верзија на AOE2 + Conquerors ( пред да излезе на steam HD верзија ).
Значи ако ја имаш симнато НОВАТА HD верзија - овој fix не е наменет за неа.

@M5HR*
Какви игри играш ?
Moba ( aka Action RTS ) - Leagie Of Legends - free to play
MMORPG - LOTRO ( Lord Of The Rings Online ) - free to play
игри со карти Hearthstone ( моментално closed beta ), Might and Magic Duel Of Champions ( free to play - steam )
FPS,TPS,Sports
Стратегии не играм ама предложи нешто можи че ми се бендиса :D

Со таа конфигурација ќе мора да ги играш игрите на ниски сетинзи и ниска резолуција ( 800 x 600 на пример - ако сакаш да играш понови игри )
Предлози:
Counter Strike Global Offensive / source, Borderlands , Left 4 Dead, Duke Nukem Forever , Team Fortress 2 ( Free to play - steam ), Resident Evil 5, Medal Of Honor 2010, Half Life 2, можеш да ги пробаш и free to play клоновите на counter strike ( Combat Arms, Urban Terror ).
Ако играш платформери: Rayman Origins, Rayman Legends, Shank ( 1 + 2 ), Mark Of The Ninja
Спортски игри - PES 2013 ( најверојатно ќе треба да симнеш kitserver за да не ти крашнува играта при палење и за да ти отвори повеќе опции за местење детали, има малце замарање дур ја средиш )

Che gi razgledam posle ovie fps.. Btw pes 13 mi se smaci da ja igram i turnir osvojv .. ^_^

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Пиши конфигурација и кој Windows го инсталираше?
И дај некој скриншот од некоја игра :)

Performance:
Pentium (R) Dual-Core T4200 2.00Ghz
4.00GB Ram (2.97 usable)
Windows 7 32bit
Mobile Intel (R) 4 Series Express Chipset Family (графичка)

еве и скриншот, сликата ми е на пола (од страните ми е црно)
2n6yyp5.jpg

Ја симав Assassin's Creed I и сум презадоволен. Се навлеков скроз на играва. Е сега јас се навлекош што се навлеков туку немам сфатено всушност кој е јунакон. Ајде асасинчари да ве видам ако знајте да ми објасните или и вие имате сфатено колку јас. :P Зошто еднаш е во некоја ординација е она ваљда, па потоа онаму кај што играм. Знае некој да ми ја објасни приказната во играва?

Ја симав Assassin's Creed I и сум презадоволен. Се навлеков скроз на играва. Е сега јас се навлекош што се навлеков туку немам сфатено всушност кој е јунакон. Ајде асасинчари да ве видам ако знајте да ми објасните или и вие имате сфатено колку јас. :P Зошто еднаш е во некоја ординација е она ваљда, па потоа онаму кај што играм. Знае некој да ми ја објасни приказната во играва?

Затоа се повеќе делови, изиграј ги сите :)

Затоа се повеќе делови, изиграј ги сите :)
Првиот го почнав. Е брате, изиграј ги ама ќе ми кочат изгледа другите. Оваа ја играм на најниска резолуција. Другите дела да ги играм со 800х600 ќе ми кочат?
А, и случајно да не се подесува нешто за да ми оди титл долу ко ќе зборват? Така појќе ќе разберам.

Првиот го почнав. Е брате, изиграј ги ама ќе ми кочат изгледа другите. Оваа ја играм на најниска резолуција. Другите дела да ги играм со 800х600 ќе ми кочат?
А, и случајно да не се подесува нешто за да ми оди титл долу ко ќе зборват? Така појќе ќе разберам.

Анимусот им е надграден во двојката, ќе ти пуштат превод доле :)

Анимусот им е надграден во двојката, ќе ти пуштат превод доле :)
Супер. Да ја изиграм кецов ќе ја симнам двојката. Ќе ми кочи? Ама изгледа немате никој разбрано што се работи во играна штом не кажвате. ;)

Супер. Да ја изиграм кецов ќе ја симнам двојката. Ќе ми кочи? Ама изгледа немате никој разбрано што се работи во играна штом не кажвате. ;)

Се е сфатено, не се секирај.

Ти кога гледаш ТВ серија, се сфаќаш од првата епизода? ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom