UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дека викаат англиските екипи биле мизерни во 2012. :D
Сепак немаше врска со твоето мислење, а воедно и го потврдува твоето мислење дека ќе се најде некој на кој најмалку се очекува и ќе се протурка со нерешени, со голови во гости и пенали. Макар што и Ченто е во право.

Јас не знам што се замарате уште од сега со кој ќе освоел, кога и тие што местат уште не се одлучени. :D

Не секогаш фаворитот број 1 освојувал. :)
Ма да и ја мислам дека они ќе освојат, и ќе бидат првите што ќе одбранат ЛШ.

Се разбира дека е така и не мора да значи дека Баерн ќе освои. Ама како што вели Ширеа дека ако Баерн освои ЛШ немало што да ја гледа повеќе, едноставно нема логика.

Заради системот на игра е многу тешко да се предвиди кој ќе освои. Ама ако има фаворит натпреварувањево, тогаш без дискусија тоа е Баерн.

Погрешно си ми го разбрал постот, ама ај...

Појасни го :coffee:

За утре страшно ме нервира тоа што покрај јавноста и самите играчи на Јувентус некако го преценуваат Галатасарај. Срамота ќе биде да изгубиме од тим кој загуби 10-1 во двомечот со Реал и тоа 70 минути со играч повеќе :facepalm:

Знам дека мора да се биде претпазлив, ама пред се мора да се верува во себе. Така да утре очекувам победа без дискусија.

Фановите на Баерн на форумов се како Баба Ванѓа, и однапред знаат дека тие ќе освојат повторно... Така да за мене оваа сезона на ЛШ е завршена
А фановите на Реал се како Иван Исцелителот.
Ќе пратиме порака до бога и оваа сезона е наша (по кој знае кој пат) :D

Појасни го :coffee:

За утре страшно ме нервира тоа што покрај јавноста и самите играчи на Јувентус некако го преценуваат Галатасарај. Срамота ќе биде да изгубиме од тим кој загуби 10-1 во двомечот со Реал и тоа 70 минути со играч повеќе :facepalm:

Знам дека мора да се биде претпазлив, ама пред се мора да се верува во себе. Така да утре очекувам победа без дискусија.

Ако се шекнат турците ќе биде доста интересно :D

Јунајтед вечерва мора да тепа, ама за инат ќе го одиграм 2-ка :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom