Најдобрата анти-пијаница prank EVER

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.721
Поени од реакции
14.788

Најдобриот prank според мене.

За да го спречат својот пријател да вози во пијана состојба,Том и Кларк решиле добро да го насамарат и му подготвиле голема шега.

Чекале да се онесвести, го ставиле во кревет во канцеларија која ја претвориле во болничка соба и го увериле дека сега е 2023 година и дека 10 години бил во кома.
Дури и кога докторот го оставил да гледа вести на телевизија, додека не дојдат роднините, се укажувало на тоа дека е 2023 година, па и спикерката, меѓу останатото, рекла дека популарниот пејач Џастин Бибер 10 години е во љубовна врска со маж.

Се убаво ама не можеше да речиш мeстенка/заебанција/дупење/реметење и све останатона наместо ова глупово пранк. На македонски дури и во некoj дијалект или жаргон ќе беше многу посмешно... вака како што и “докторот“ таму вика не можам ни да се смеам на ситуацијава...

Чекале да се онесвести? Си го чекале онака ноншалантно?

Што знам,да сум се пеплосал претходната вечер и да сум јадел блекаут и да се разбудам во болница другиот ден и да ми кажат дека сум се разбудил од кома по 10 години и дека е 2023 па дефинитивно ке бидам по возбуден од ликов на клипов.

Не заебавај бе, колку возбуден можеш да бидеш на будење после тешко пијанство и паѓање во кома?

Инаку, рекламите што идат на ТВ додека пациентов го чека „докторот„... :)

Не заебавај бе, колку возбуден можеш да бидеш на будење после тешко пијанство и паѓање во кома?

Инаку, рекламите што идат на ТВ додека пациентов го чека „докторот„... :)

Па он не паднал стварно во кома,се разбудил само послем тешко пијанство и му кажуваат дека бил во кома 10 години и е 2023:ROFLMAO:
Значи сигурно поинаку би реагирал од него,ај да сум паднел стварно во кома па да сум отапен целиот послем 10 години хибернација ок.

@Dr. Gonzo како бе мислиш, не паднал во кома? Па нели гледаш дека е во болница со инструменти, со доктори, и се тоа со ред... Само на крај не разбрав, докторот сакаше да го освести типот, пак паѓаше во кома? :-р

@Dr. Gonzo како бе мислиш, не паднал во кома? Па нели гледаш дека е во болница со инструменти, со доктори, и се тоа со ред... Само на крај не разбрав, докторот сакаше да го освести типот, пак паѓаше во кома? :-р

Не бе брат,го лажат демек бил во кома,он само од што се начукал толку многу заспал во блекаут и го преместиле во импровизирана болничка соба :)
Башка сигурно нема да го мава така на крајот ако стварно бил во кома :D

Од сите измислени вести што ги кажаа ова со Џастин Бибер ништо чудно ако стварно се оствари во 2023. Нема ич да се изненадам :D

Другарот е тоа, тој што го местел. Прво не го препозна па кога почна да го шамара му текна.

Aaaaa... значи другар му го местел, а?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom