Semiramida
A prayer for the wild at heart kept in cages
- Член од
- 27 јули 2013
- Мислења
- 97
- Поени од реакции
- 120
Ги пиев пред едно 4 години , и еве babsy напишала/а Депрозел дека се апчињата.Кај мене беше ваква ситуацијата : стресен период, нездрав начин на живот и смрт на блиски особи- сето тоа резултираше со панични напади по некое време . На почеток мислев дека се фрки со срцето, тироидата , инсулинот и секакви прегледи направив ама немав ништо . Ми препишаа хелекс и уште нешто (не ми текнува ) и ги пиев ама без резултати.Ке излезев до некаде и страшна тахикардија, гушење-овие симптоми дури и во состојба на мирување ги имав.Така терав скоро година, се дури мајка ми не се сретна со една нејзина пријателка од средно -добар психијатар , и женава и рекла дека само депрозел би ми помогнало.Почнав да ги пијам и имаа неверојатен ефект веке по една недела .После тоа гти пиев скоро пола година и еве ден денес сум ок.pred kolku vreme gi piese se izgubi stravot i napadite voopsto ?
--- надополнето: 5 декември 2013 во 17:40 ---
И не се плаши Гвантанамоо се е тоа на психичка база, така и се разболуваме-прво на емоционално. па на ментално и на крај на физичко ниво.Не е мое да ти се мешам ама би било подобро ако пушиш трева и пиеш алкохол често малку да намалиш. Гледај стресот,бесот и негативната енергија да ја насочиш кон некој издувен вентил како трчање , планинарење , боксерска вреќа Мене барем тоа ми помогна ептен . Исто ми помогнаа и капките валеријан кои се на природна база. Апчињата конкретно не ме згоија , депрозелот имаше ефект. Сепак ако ти одговараат хелексот и асентрата терај со нив, не земај ништо на своја рака . Јас чим се извлеков не е ништо страшно . Сега си џогирам , планинарам и мајка станав во меѓувреме.За се има чаре . само смирено . Секое добро и поздрав .