Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Добро дали некој планира да превземе нешто во врска со парното? На електро е камен значи, вчера 4 сати бев таму замрзнав. Срамота е олкав факултет, плус ЕЛЕКТРО/МАШИНСКИ да нема парно.

Среќа немам ништо на електро :D
Дали тоа значи дека пак ќе ги одложуваат испитите?

После 13 јануари ќе е испитна, е сега дали тоа значи на 14ти или 28 никој не знае :D
Мада не би требало да е проблем, ние цел семестар без парно го поминавме за една испитна проблем е.

Mi treba e mail od prof.Zdravkova ama ne onoj na stranata na finki shto go dava.

Ako ima nekoj neka pishe ili tuka ili na pp.
Fala

Ако има некој што лани слушал Напредно програмирање и го знае добро предметот нека ми пиши инбокс.

Која е веројатноста за поместување на летен семестар како лани? Или е сигурен настан?

Да не знае некој што се паѓа на вториот колоквиум (семантички веб) по Веб базирани системи?

Добро дали некој планира да превземе нешто во врска со парното? На електро е камен значи, вчера 4 сати бев таму замрзнав. Срамота е олкав факултет, плус ЕЛЕКТРО/МАШИНСКИ да нема парно.

Исто денес. И најинтересно е што пред 223 радијаторот што е е убер топол, а 223 ко просторија на ФИНКИ ладни радијаторите седат. Барака исто, кочан ладно. Ептен сум разочаран од факултетот.

Инаку за вие што прашавте за продолжување на распустот, да, 99% е сигурно и од муабети вака што знам и од моменталната ситуација со греењето.

Чорбев кога има консултации?
И асп на испит шо да очекувам? :D

Чорбев кога има консултации?
И асп на испит шо да очекувам? :D

АСП на испит очекувај да положиш :)
Иначе може да ти се падне било што. Ја кога полагав памтам имаше една хеш, една динамичко и третата не памтам што беше.

АСП на испит очекувај да положиш :)
Иначе може да ти се падне било што. Ја кога полагав памтам имаше една хеш, една динамичко и третата не памтам што беше.

Значи задачите не се стандард како КРС, туку баш било што? Интересно :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom