па ...да не ме скини на секој можен начин било за пари било за дел било да извади дел и да клај друг било ситница да е а да ти стегни сосема шесто нешто...Што мислиш под поштен?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па ...да не ме скини на секој можен начин било за пари било за дел било да извади дел и да клај друг било ситница да е а да ти стегни сосема шесто нешто...Што мислиш под поштен?![]()
па ...да не ме скини на секој можен начин било за пари било за дел било да извади дел и да клај друг било ситница да е а да ти стегни сосема шесто нешто...
За кој модел? добри се секако100 пати ми паѓа мобилниот и вчера ми се распука стаклото али тачот работи ...Колку кошта замена на стакло и дали овие мегамобил се ок?
Ретко се става нз точно никот како му е ... за што ти треба да исконтактираш?Кога сме кај Мобеликс, ако има некој на форумов што работи таму, нека ме контактира по ПП![]()
За кој модел? добри се секако
--- надополнето: 28 октомври 2013 во 18:00 ---
Ретко се става нз точно никот како му е ... за што ти треба да исконтактираш?
HTC One XЗа кој модел? добри се секако
Само тач се менува, нема стакло како кај галаксиитеHTC One X
Зависи какви се, нема врска мобиларата ... обично по 200-220 евра се со менувани стакла (колку успешно) треба да се видиДај нека каже некој дали има искуство со мобилшоп или со mobi files...дали има купено телефон, с3-ки продаваат по 220 еур, па дали вреди да се земат...
Mobelix проверено, нови се со оргиналното пакување и 1год гаранцијаСакам да си земам Самсунг Галакси С4 .. најмногу ме привлекуваат понудите на Ледиком и Мобеликс ?? Кој да одберам од овие двата и дали тие телефони се загарантирано нови??? Бидејќи н екако цената е многу нииска ..
Сакав да ве прашам која е најсигурна мобилара?Бидејќи сакам да си земам iPhone 5c а гледам дека има и во Ledikom и во Mobelix,па не знам од каде,ве молам за совет![]()