10 години за силување коза

• Креатор на темата Креатор на темата Muranyi
  • Време на започнување Време на започнување
M

Muranyi

Гостин
ВИДЕО: Кениец доби 10 години затвор за силување коза, во судницата го соочија со жртвата !!!

Кениецот Катана Кицао Гона (28) прогласен е за виновен за силување на коза. Откако во судницата го соочија со својата жртва, осуден е на десет години затвор.

keniec-siluval-koza-300x166.png

Тој минатата недела признал дека сексуално го злоставувал животното во градот Малиндију. Кога се изречувала казната козата мирно стоела во аголот на судницата и набљудувала. Гону бил фатен на дело од локален жител. Наводно тој бил гол и се иживувал над животното. По апсењето е извршен лекарски преглед кој го потврдил исказот на сведокот. Гона на суд изјавил дека жена му е хендикепирана и зависна од него, но тоа не го спречила судијата да му изрече казна од 10 години. :ROFLMAO:

10 години за силување коза!!!! Ако така казнуваат и во македонијва наша ке требаше пола од селаниве по нашиве села да служат 10 годишна робија :D

Да силувал жена ќе си поминел со помалку години верувам...

Кенијска полицијо каде си ......... каде си да поминеш по нашиве македонски села па да ги уапсиш нашиве зоофили што сексаат се што ќе им падне под рака. Кутри животни

Да силувал жена ќе си поминел со помалку години верувам...

Дали си свесен дека штотуку повика кон силување на жените?Според мене и жените и козите треба да имаат исти права и казните за нивно силување да бидат исти.

10 години за силување коза!!!! Ако така казнуваат и во македонијва наша ке требаше пола од селаниве по нашиве села да служат 10 годишна робија :D

мда... во секојдневни активности покрај ебење кози и радознали оставаме време и за трескање глупости по форуми...

oh wait...

Дали си свесен дека штотуку повика кон силување на жените?Според мене и жените и козите треба да имаат исти права и казните за нивно силување да бидат исти.

Немојте да повикувате на силување Че ја налутите леандра па после тешко вас

Неможе максимална казна за силување во мк преку сила ако му дадат 3 години поведение ова она ќе го пуштат за година дена.

мда... во секојдневни активности покрај ебење кози и радознали оставаме време и за трескање глупости по форуми...

oh wait...

Ne se toa gluposti jas ja imav "честа" da ucam vo sredno so pravi seljaci i samite kazuvaa kolku cesto se ebavaat zivotni tamu kaj niv vo tie nivnite sela - ilinden marino mralino deljadrovce i ne pamtam uste koe selo bese

Se sto pisav e ziva vistina a ne gluposti. zalosno ama taka e

Ne se toa gluposti jas ja imav "честа" da ucam vo sredno so pravi seljaci i samite kazuvaa kolku cesto se ebavaat zivotni tamu kaj niv vo tie nivnite sela - ilinden marino mralino deljadrovce i ne pamtam uste koe selo bese

Se sto pisav e ziva vistina a ne gluposti. zalosno ama taka e
Lucky you.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom