СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Значи прво одиме со подфорум за ЗОИ па после накај март, април одиме и со подфорум за СП :D
--- надополнето: 6 декември 2013 во 20:02 ---
И ако може пак да ставате од тие креативните анализи на репрезентациите, баш беа добри преклани за ЕП :D

Не верувам дека терминот би го преместеле, бидејќи и порано беше кажано дека некоја од утамиците ќе се игра во тој термин.Бразил е земја во која има мислам 4 временски зони, а мислам дека оваа група ќе биде сместена во северниот дел на земјата.

#eng seek help from Lord Coe and a sports psychologist. Report from Costa do Sauipe via @Telegraph http://fw.to/K98fsHF

:ROFLMAO:

Fifa reveals that instruments will not be allowed into World Cup stadia.

Тоа брате, конечно некој што верува во Ганаѓаните.

Брате, и прошлото Светско бев за Ганаѓаните. @G@rfield ми е сведок :D Најбоље се! :D :D

Не, Нигерија, у 2002 и 2010 ги тепаа со 1-0 педериве, сеа време е за одмазда на зелените орли! :vozbud:

едит. Уствари ти за Холандија си ме цитрал бе, ја се излетав за другиве педери - Аргентина.

Похаотичен од ФИФА испаднав.:pos:

Меси комплекс, а ? :icon_lol:

1000-че на Хондурас и мирна глава. Може и онака за 500-че Коста Рика, посигурно е.

Г - група на смртта :pos:, ма немој. Германија ќе си тепа 3-те натпревари ич како ништо. САД последни ќе завршат со максимум 1 бод освоени. Него мака ми е за Германија што нема да се сретнат со Бразил во финалето туку во полуфиналето. :cautious:

Босна ќе ја гледаме во четвртфиналето. (y)

Г - група на смртта :pos:, ма немој. Германија ќе си тепа 3-те натпревари ич како ништо. САД последни ќе завршат со максимум 1 бод освоени. Него мака ми е за Германија што нема да се сретнат со Бразил во финалето туку во полуфиналето. :cautious:

Босна ќе ја гледаме во четвртфиналето. (y)

Германија под дифолт си испаѓа у полу-финале, што не е јасно тука. :D

Групата Х е група на смртта, не знам што не е јасно. Сите четири репрезентации ќе те натераат да се утепаш. Среќа нема меч што ќе се игра во 03 часот.
Според атрактивност тука некаде е и групата Ц.

Франција класика, им се наместија тапа репрезентации, прво место не им бега.

Групата Х е група на смртта, не знам што не е јасно. Сите четири репрезентации ќе те натераат да се утепаш. Среќа нема меч што ќе се игра во 03 часот.
Според атрактивност тука некаде е и групата Ц.

Франција класика, им се наместија тапа репрезентации, прво место не им бега.
Не викај два пати, ништо чудо да се искараат тие три дена пред почеток на СП.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom