Ви се случила некоја натприродна работа?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
е еве и јас да ви се приклучам во темава ....случајно слушајќи ги домашните како разговараат со роднините пошо сме многу блиски слушнав една случка ..значи кога мајка ми била бремена со мене ..татко ми мајка ми и тетка ми се возеле со кола и татко ми застанаал до трафика да купи цигари тетка ми ...кога излегла на татко ми му тропнала некоја жена целата цво црно и му побарала цигари ...тој и ја дал целата кутија таа му се заблагодарила и го благословила со зборпвите : да даде господ да ти се роди ќерка иста како мојата , лична паметна и убава ....и самп што заминала татко ми ја погледнал мајка ми и се вртел во ретровиОрот да види дали заминала жената ја немало...значи тоа се случувачо се во 1 мин ...се наежиле и го занемариле тоа ..подоцна кога отишле во црква татко ми прво влегување во видот му паѓа икона со ликот на истата жена ...и после 2 месеци ете сум јас ....
Ликовите од иконите пушат цигари?

:cautious:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
i jas se zaprssav toa ..hah
Следниот пат кога ќе кажуваш ваква приказна, кажи дека жената барала леб, или малку вино, да звучи библиски. Вака со цигари не ја бива приказната...

Член од
21 ноември 2013
Мислења
5
Поени од реакции
6
Следниот пат кога ќе кажуваш ваква приказна, кажи дека жената барала леб, или малку вино, да звучи библиски. Вака со цигари не ја бива приказната...
haha abe drugarce jas kazuvam kako slusnav i mnogu me naezi ..

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Ликовите од иконите пушат цигари?

:cautious:
Тоа ти е знак од Господ дека цигарите се богоугодни, без цигара во царството небесно нема шанси да влезеш. :sneaky:
Имам инсајдерски информации дека Исус тегнел Дрина без филтер.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Баш сеа ми се случи една надприродна ствар , почна мачоров да ми ржии ко го прочита ова чланаков над мене шо шлапа зелени дренки:confused::cenzura:.....пиззззз:cenzura:дуууу матттеринуууууу

Член од
27 октомври 2013
Мислења
323
Поени од реакции
248
Темава отиде... Порано колку што гледам колку интересни приказни имало.
Jas ja imam procitano skoro celava tema (120 stranici) i moram da kazam deka nekoj od prikaznive navistina me naezija poveke odkolku bilo koj horror film. Edna prikazna mnogu me naezi. Vo nea pisuvase kako nekoj covek spiel i koga se razbudil videl nekoe senishte nad nego kako lebdi i mu reklo na covekov koj lezel vo krevetot: Jas ne se rodiv za da se rodish ti.

Strashno neli. Steta sto nema poveke jezivi prikazni tuku sve nekoi glupi.

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Jas ja imam procitano skoro celava tema (120 stranici) i moram da kazam deka nekoj od prikaznive navistina me naezija poveke odkolku bilo koj horror film. Edna prikazna mnogu me naezi. Vo nea pisuvase kako nekoj covek spiel i koga se razbudil videl nekoe senishte nad nego kako lebdi i mu reklo na covekov koj lezel vo krevetot: Jas ne se rodiv za da se rodish ti.

Strashno neli. Steta sto nema poveke jezivi prikazni tuku sve nekoi glupi.
И е упропастена темава.

Член од
15 ноември 2013
Мислења
1.538
Поени од реакции
2.665
Eднаш ми се случи , со другарите седевме пред зграда Духовден беше во 11:00 часот , кога дојде 00:00 почнаа некој силни звуци да се слушаат од 3тиот влез , кога појдовме преплашени близу него да видиме што се случува , сијалицата и се пушташе и сама се гасеше , се скаменивме од страв , пред таа ден имаше починато еден стар човек , сите си разбегавме по дома..
--- надополнето: 5 декември 2013 во 20:48 ---
Eднаш ми се случи , со другарите седевме пред зграда Духовден беше во 11:00 часот , кога дојде 00:00 почнаа некој силни звуци да се слушаат од 3тиот влез , кога појдовме преплашени близу него да видиме што се случува , сијалицата и се пушташе и сама се гасеше , се скаменивме од страв , пред таа ден имаше починато еден стар човек , сите си разбегавме по дома..
--- надополнето: 5 декември 2013 во 20:48 ---

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
аха добра си ти џену, дека не бил тоа духот на стариот, палел/гасел..

остај што ти зборат taker, сте спасиле глава што сте избегале

сте куртулиле.

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
haha abe drugarce jas kazuvam kako slusnav i mnogu me naezi ..
Ако си лична, паметна и убава, приказната ќе добие на веродостојност.. Нели така кажала жената!?:)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Одам со другар ми со кола блиску имаше гробишта и наеднаш колата застанува давам гас ништо не мрда од место а со другарот муабетот ни беше за гробиштата се заебавам со него викам опасно е да се шета или вози блиску гробишта ноќно време, викам што му стана на колава, другарот преплашен се испоти од страв јас се заебавам викам чекај да излезам надвро да отворам хауба да видам што има другарот ме фати и ми рече немој да си излегол ако не сакаш да настрадаш во тој момент колата почна да се тресе чудно ми беше а и почнав да се плашам не знам колку траеше другарот ни збор не ми рече тоа чудо запре колата не се тресе веќе сега му викам на другарот ке излезам надвор па што биде нека биде не ме интересира кога излегувам надвор ништо чудно само слушав некои гласови кои доаѓаа од далеку и се повеќе се одалечуваа, отворив хауба викам на другарот дај контакт колата е се ОК сега и бегавме и ден денес кога поминувам покрај гробишта се сеќавам на тоа ...

Kajgana Shop

На врв Bottom