Ти си знаеш.ma koj gi sisa ne im davam 35 denari za 1-2 stanici.
Имаш контрола често на таа релација.pa okolu centar na grad na primer relacija nerezi do centar ili pak od city mall do centar.
navecer posle 19-20.
Sega e ladno i ne se odi peski a kamo li da se vozi skuter ili tocak.
Ееее за толку малце иди пешки, казната е минимум 100 евриќа по ново.ma koj gi sisa ne im davam 35 denari za 1-2 stanici.
...Лик на денот...Интересно ми почна денот (вторник). Првпат по повеќе од месец дена влегов у автобус на ЈСП и одма контрола. Фино-лепо, нели секад има некои шо се вадат зашто не земале карта и цел автобус ги гледа. Еден од контролорите беше тој што ме фати мене без карта пред две години кога идев на кино (и немав пари за пуканки и пиво) и од тогаш избегавам државни, а кога идам обавезно си земам карта. И таман се симна контролата, на следна станица влезе еден пијаница, си запали цигара, а внатре пуно пензионери. Замислете ја реакцијата ко некој да активира бомба: "ГАСИ БЕ ШТО ТИ Е НА ТЕБЕ !! ЕЈ ШТО СЕ ЗАМИСЛУВАШ БЕ ТИ ???". Типот си седна до три баби што седеа на оние седишта карши едно со друго што се, и овие за 2 секунди си станаа. Не знам дали типот да го наречам гениј, трол или douchebag.
Грешка, јас мојата 9ка не ја давам. Секој ден ми е нов настан, ако правен роман, ќе испаднеше дека еден ден една глава. Ако и други се возеле со неа, ќе ти го кажат истото.--- надополнето: 4 декември 2013 во 23:16 ---
Ј С П=Јавни Скпски Приказни....
(посебно 2 -ка нокна во 00.25....)легендарна....
кој не се возел,многу пропуштил![]()
А не си се возел со таа уште подоцна што е со пијани дечурлана што се враќаат од дискотеки....Лик на денот...
Ј С П=Јавни Скпски Приказни....
(посебно 2 -ка нокна во 00.25....)легендарна....
кој не се возел,многу пропуштил![]()
Реков, мала, но и таа што ја земаат ја земаат на „рати“. Да не ги бројам и скратувањатаAbe znae li nekoj kolku plata zemaat vozacite vo jsp?
Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk
И 11-ка е фино. Ако се погоди возачот и на црвено ќе тера.Инаку денес бев сведок на отворањето на сезоната на „браќата“ во автобусите со петарди, па ајде нека ни е со среќа
Јас не си ги давам моите линии 60-ка и 32-ка, никој не се качува во нив, а баш е опуштено, од Ѓорче до Мавровка стигаш за максимум 15 минути, просто чартер линија
Nakaj partizanska odi ?Инаку денес бев сведок на отворањето на сезоната на „браќата“ во автобусите со петарди, па ајде нека ни е со среќа
Јас не си ги давам моите линии 60-ка и 32-ка, никој не се качува во нив, а баш е опуштено, од Ѓорче до Мавровка стигаш за максимум 15 минути, просто чартер линија
Комбе 60-ка: Долна Матка, Горна Матка, Сарај, Ѓорче Петров, Партизанска, ВМРО, под надвожњак Стоковна Мост, лево врти кај Судот, Пред Веро, Транспортен Центар. Ако е автобус голем само не иде Горна Матка.Nakaj partizanska odi ?
За петарди доцниш, кога им беше на „браќата“ денот на знамето они од тогаш палат и си пуцат!Инаку денес бев сведок на отворањето на сезоната на „браќата“ во автобусите со петарди, па ајде нека ни е со среќа
А сакаш да кажеш дека други не тераат? Охохоо што има еден чукнат, кога ќе распали со старине автобуси по партизанска, мислам дека ќе се распадне автобусот.И 11-ка е фино. Ако се погоди возачот и на црвено ќе тера.![]()
Посебно и приватна 12-ка и тие не чекаат.А сакаш да кажеш дека други не тераат? Охохоо што има еден чукнат, кога ќе распали со старине автобуси по партизанска, мислам дека ќе се распадне автобусот.