Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
Да, треба да се срамиш. Повеќе од драмава што ја предизвикуваш овде, отколку од било што друго, али ај.

Како бе вака си функционирате? Никој не ви кажал дека од све што правите има последици? И плус, кога веќе ќе направите беља - дека согледување на штетата не е на одмет?
Од све што прочитав до сеа - не знам ни дали видов една искрена реченица за бившиот твој. Тебе ти е срам, Ти не можеш без него, Ти ќе се бесиш, Ти се измачуваш, Ти си во фокус цело време.

Не ти текнува дека него му е полошо и дека како ти се осеќаш во моментов и не е баш најбитната работа во светов? Дека можда му треба време, можда уште повеќе го мучиш со тоа што инсистираш да ти се врати, дека, крај краева, он е заебаниот у ситуацијава?
Шо има везе тоа, битно ти да си ја исполниш желбата он да ти се врати, да ти се надуе егото дека и после све он пак дошол кај тебе, да ти се смири совеста и да ти биде простено - па дали него му било тешко или не - мање битно.
mu rekov jas neka mu zazdrave ranatta pa posle no toj ne saka ni da cue za niso ja go svakam i ne mislam samo na sebe poveke na nego mislam otkolku na sebe a znam i deka mu trebamno ogorcen e

П

Пепси_

Гостин
ти не мислиш уопште тоа е проблемот....да си мислела ќе си останела арно со него ама тебе дупето те апело многу па и уште еден надрапал

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
se otruv sekoj den so heleks
--- надополнето: 2 декември 2013 во 23:14 ---
fala vi na site kako i da e jas ke prodolzam so ova so go sakam da se boram ako postignam neso ok ako ne ke si cepam sama...toa e toa bojle sama ke mi bide sepak fala vi

R

Rigel Kent

Гостин
Кога ќе научиш да се справуваш со последиците од своите дела , е тогаш ќе созрееш , дотогаш обиди се да се преиспиташ каде грешиш.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Мене нешо друго не ми е јасно:
Шо мајка бара совет пеперуткава кога веќе знае што сака во моментов? Сака да се врати? Е па единствено она знае како треба да се врати. Нит го знаеме бившиов, нит му баеме.
Совет бара, а не знае да прими критика ко што треба според деланија кои што самата таа ги пиша. И уште прашува како назад до бившиот.

Ах пеперутче, значи добро знаеш како да си изиграш драмата за да си собереш доза на внимание и да си го потхраниш егото. Моето мислење тука? Ти немаш никаков проблем. Тебе ти е рамно ко Низоземска, си фураш свое, лепиш дечковци, еден друг па со среќа и трет.
Се извинувам што лепам етикети вака ама што очекуваш друго кога играш на картата пасив-агресив.
Да го сакаше бившиот толку ќе пробаше да го вратиш и ако не успееше, ќе пишеше тука. Ти овде бараш као ние да ти го вратиме. Никој не ти е должен да пробува да ти ги зараснува раните што самата ти си ги имаш направено.
Сегашниов ти е во игра, ако бидеш фер и малку повеќе сочувствителна ќе знаеш како да постапиш. Во спротивно, и следниот ќе има слична ако не иста судбина. Се` додека не дојде некој кој ќе те заебе на ист начин како што ти ги заебаваш овие. И тогаш ќе си ја чукнеш главата.

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
Мене нешо друго не ми е јасно:
Шо мајка бара совет пеперуткава кога веќе знае што сака во моментов? Сака да се врати? Е па единствено она знае како треба да се врати. Нит го знаеме бившиов, нит му баеме.
Совет бара, а не знае да прими критика ко што треба според деланија кои што самата таа ги пиша. И уште прашува како назад до бившиот.

Ах пеперутче, значи добро знаеш како да си изиграш драмата за да си собереш доза на внимание и да си го потхраниш егото. Моето мислење тука? Ти немаш никаков проблем. Тебе ти е рамно ко Низоземска, си фураш свое, лепиш дечковци, еден друг па со среќа и трет.
Се извинувам што лепам етикети вака ама што очекуваш друго кога играш на картата пасив-агресив.
Да го сакаше бившиот толку ќе пробаше да го вратиш и ако не успееше, ќе пишеше тука. Ти овде бараш као ние да ти го вратиме. Никој не ти е должен да пробува да ти ги зараснува раните што самата ти си ги имаш направено.
Сегашниов ти е во игра, ако бидеш фер и малку повеќе сочувствителна ќе знаеш како да постапиш. Во спротивно, и следниот ќе има слична ако не иста судбина. Се` додека не дојде некој кој ќе те заебе на ист начин како што ти ги заебаваш овие. И тогаш ќе си ја чукнеш главата.
jas probav da go vratam bivsiot i eve ke kazam na site veke raskinav so segasniot i sega sum samaaaaaaaa
--- надополнето: 3 декември 2013 во 01:09 ---
а кога спиеш мислеш ли тогаш на него или не?
go osnuvam togas, seriozno

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
ne mozam da spijam mislam na nego
Најдобро ти е да се обесиш.
Три четири метра јаже, еден клин и едно столче. Јас ќе ти го турнам столчето.

Може сега повеќе да не гњавиш?

Kajgana Shop

На врв Bottom