Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
si go sakam bivsiot i nemam namera da se trgnam ke probam se za da go vratam se kaam iskreno
а шо бараше со другиов ко така, не се овие чорапи да ги менуваш секој ден, испери исуши и пак на нозе.

Член од
1 октомври 2011
Мислења
133
Поени од реакции
67
sega sum so momceto so koe prethodno se muvav no ne mozam da go podnesam toa mi fali bivsiot m treba se sto imav so nego ,se me potseka na nego....ne znam sto da napravamz a d ami prosti ve molam dajte mi sovet
--- надополнето: 2 декември 2013 во 20:37 ---

sakam da mu dokazam deka sum zgresila i deka go sakam premnogu
Џабе ти е, верувај. Убаво ти е кажано погоре, како оди поговорката..
Колку сакаш можеш да се каеш, ама ако е до толку будала тој да ти се врати..
Мораш да се помириш со тоа дека го имаш изгубено него. Е сега или тераш со сегашниов или барај некој трет, со кога ќе можеш да ги преболиш двајцава, особено тој со кого си била 9 месеци.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
presreken bese toj so mene

Well, you proved him wrong.

Дај мислам, озбилно онака, више почнав да мислам дека тролаш. На 21 година да размислуваш и пишуваш вака, зар не ти е срам малце?

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
а шо бараше со другиов ко така, не се овие чорапи да ги менуваш секој ден, испери исуши и пак на нозе.
epa aj so barav dodeka ne go izgubiv ne znaev sto imam, mn se dvoumev razmisluvav no od edna strana si ivkav pa ne e fer ni ova somu go pravam kako i da ke morav da mu raskinam sovesta ne mi davase da prodolzam
--- надополнето: 2 декември 2013 во 22:22 ---
Well, you proved him wrong.

Дај мислам, озбилно онака, више почнав да мислам дека тролаш. На 21 година да размислуваш и пишуваш вака, зар не ти е срам малце?
stram mi e za postapkata sto ja napraviv, za drugo ne mi e

Џ

ЏинЏер

Гостин
nikogas ne bi mu go napravila istoto, no ne mozam da bidam bez nego , ne sakam da go lazam i segasniov navistina, a najloso e sto imam 21 godina i vaka postapiv nezrelo mi ide da se ubijam
Ако не сакаш да го лажеш сегашниот досега ќе си завршела со него без разлика на тоа дали ќе се смириш или не со бившиот. Ама не, ти сакаш да го имаш како резерва, сакаш да знаеш дека е тука во случај бившиот да не те прибере назад. А тоа драга моја е многу лицемерно од твоја страна.
toj vika posle tebe ne mozam so niedna d abidam kako divjak sum
Мене не ми е јасно како после се уште комуницира со тебе. А нормално дека се чувствува како да не може да и верува на никоја друга. Кога еднаш ќе се изгори човек од млеко дува и на јогуртот.

Како и да е, мене ми изгледа дека ти тука не бараш совет, туку поддршка за твоите постапки. Па еве вака:
Бори се за тој што го сакаш. Си се збунила, ти залетал паметот, си направила грешка бла-бла-бла. Бори се за него. Смирете се. Само немој за некое време пак да плачеш на темава кога ќе сфатиш дека уствари го сакаш овој со кој си сега (или некој сосема трет), а не бившиот.

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
Џабе ти е, верувај. Убаво ти е кажано погоре, како оди поговорката..
Колку сакаш можеш да се каеш, ама ако е до толку будала тој да ти се врати..
Мораш да се помириш со тоа дека го имаш изгубено него. Е сега или тераш со сегашниов или барај некој трет, со кога ќе можеш да ги преболиш двајцава, особено тој со кого си била 9 месеци.
ne mozam so nieden da bidam definitivno ke raskinam i so ovoj i ke si teram sama ne sakam ni tret ni cetvrt

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
epa aj so barav dodeka ne go izgubiv ne znaev sto imam, mn se dvoumev razmisluvav no od edna strana si ivkav pa ne e fer ni ova somu go pravam kako i da ke morav da mu raskinam sovesta ne mi davase da prodolzam
--- надополнето: 2 декември 2013 во 22:22 ---

stram mi e za postapkata sto ja napraviv, za drugo ne mi e
а од шо мака тогаш го изневеруваше со другиот? викаш дека бил нај ок со тебе и пак го бараше другиот? познавам еден куп вакви случаеви, сум осетил и на своја кожа и затоа ти кажувам најчовечки седни и преслушај се самата, не си дете да си играш со луѓето и да правиш што ќе ти текне. Нема што да прашуваш и да ги замараш луѓето на форумов повеќе, а исто и дечко ти. Пред свои очи имам видено ваков случај како заврши многу лошо, гледај да не завршиш и ти како девојката на интензивна оти не секој ќе те поднесува да го ебаваш во здрав разум.

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
Ако не сакаш да го лажеш сегашниот досега ќе си завршела со него без разлика на тоа дали ќе се смириш или не со бившиот. Ама не, ти сакаш да го имаш како резерва, сакаш да знаеш дека е тука во случај бившиот да не те прибере назад. А тоа драга моја е многу лицемерно од твоја страна.

Мене не ми е јасно како после се уште комуницира со тебе. А нормално дека се чувствува како да не може да и верува на никоја друга. Кога еднаш ќе се изгори човек од млеко дува и на јогуртот.

Како и да е, мене ми изгледа дека ти тука не бараш совет, туку поддршка за твоите постапки. Па еве вака:
Бори се за тој што го сакаш. Си се збунила, ти залетал паметот, си направила грешка бла-бла-бла. Бори се за него. Смирете се. Само немој за некое време пак да плачеш на темава кога ќе сфатиш дека уствари го сакаш овој со кој си сега (или некој сосема трет), а не бившиот.
ne, definitivno ke raskinam so segasniov no ne znam kako ne sakam da go povredam i nego , a bivsiot ke probam da go vratam na sekoj mozen nacin ako ne neka bide toj sreken jas ke si teram po drug pat pa ne mi treba decko ke si teram po kariera i slicno
--- надополнето: 2 декември 2013 во 22:29 ---
а од шо мака тогаш го изневеруваше со другиот? викаш дека бил нај ок со тебе и пак го бараше другиот? познавам еден куп вакви случаеви, сум осетил и на своја кожа и затоа ти кажувам најчовечки седни и преслушај се самата, не си дете да си играш со луѓето и да правиш што ќе ти текне. Нема што да прашуваш и да ги замараш луѓето на форумов повеќе, а исто и дечко ти. Пред свои очи имам видено ваков случај како заврши многу лошо, гледај да не завршиш и ти како девојката на интензивна оти не секој ќе те поднесува да го ебаваш во здрав разум.
toj bese naj ok so mene me sakase mnogu no ponekogas imase nekoi kavgi ili pak navreduvanja no sega seto toa mi izgleda ok a togas go mrazev koga ke mi kazese nesto loso, no sega se negovo mi fali i iskreno ke kazam ke raskinam so segasniov a on ako saka i neka me pretepa ili ke zavrsam na intenzivna ili u kovceg ne mi e nisto bitno loso se cuvstvuvam so vaka postapiv

Член од
1 октомври 2011
Мислења
133
Поени од реакции
67
da, no site pravime greski i treba nekogas da se dade vtora sansa
Втора шанса?! Убаво звучи нели...
Стави се ти на местото на твоето бившо момче, па ела зборуј ми за втора шанса.
И да, овака само повеќе се мачиш. Најди нешто што ќе ти ги отргне мислите од него. Јебеш га, во чувствителен период си, не туку јади трици јажиња мажиња..

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
ne, definitivno ke raskinam so segasniov no ne znam kako ne sakam da go povredam i nego , a bivsiot ke probam da go vratam na sekoj mozen nacin ako ne neka bide toj sreken jas ke si teram po drug pat pa ne mi treba decko ke si teram po kariera i slicno
--- надополнето: 2 декември 2013 во 22:29 ---

toj bese naj ok so mene me sakase mnogu no ponekogas imase nekoi kavgi ili pak navreduvanja no sega seto toa mi izgleda ok a togas go mrazev koga ke mi kazese nesto loso, no sega se negovo mi fali i iskreno ke kazam ke raskinam so segasniov a on ako saka i neka me pretepa ili ke zavrsam na intenzivna ili u kovceg ne mi e nisto bitno loso se cuvstvuvam so vaka postapiv

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
од мене толку, би ти препорачал да си побараш психијатар или пак некој попаметен од тебе и со поинакво размислување, не планирам да се замарам со твојов проблем...упс реков проблем

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
Втора шанса?! Убаво звучи нели...
Стави се ти на местото на твоето бившо момче, па ела зборуј ми за втора шанса.
И да, овака само повеќе се мачиш. Најди нешто што ќе ти ги отргне мислите од него. Јебеш га, во чувствителен период си, не туку јади трици јажиња мажиња..
a kako da prodolzam koga se na nego me potseka ejjj mi ide pred vrata da mu spijam i da go molam premnogu go sakam,znam deka loso zvuci vtora sansa loso e da te povredat no vaka ne mozam go sakammmmmm

Член од
1 октомври 2011
Мислења
133
Поени од реакции
67
ne mozam so nieden da bidam definitivno ke raskinam i so ovoj i ke si teram sama ne sakam ni tret ni cetvrt
Тврдиш дека имаш 21 година. Нека биде така, али девојКО извини, имаш мозок на 12-13 годишна. Извини али така е. Ќе ти помине, одмори малку од дечковци, дај му време на времето. Наредниов период посвети се малку на себе, се ќе помине! ;)

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
Тврдиш дека имаш 21 година. Нека биде така, али девојКО извини, имаш мозок на 12-13 годишна. Извини али така е. Ќе ти помине, одмори малку од дечковци, дај му време на времето. Наредниов период посвети се малку на себе, се ќе помине! ;)
21 imam i prv pat vaka da se zacapam znam e mnogu prosto i jas ne veruvav deka ke mi se sluci ova , barem ne deka ke go baram nego, iskreno ne e ubav site velea za nego deka sum premija no ete toj mi treba i nikoj drug so site negovi mani i nesovrsenosti nikoj ne e sovrsen i ne e bitna lepotata tuku covekot

Kajgana Shop

На врв Bottom