Има некои и што се на диета... Моментално ги гледам сликиве, и дробам сув морков...![]()
Де погледни на Анфем порцијата за бебина и мојта сиромашка цезарица

По диетални здравее

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има некои и што се на диета... Моментално ги гледам сликиве, и дробам сув морков...![]()
Де погледни на Анфем порцијата за бебина и мојта сиромашка цезарица
По диетални здравее![]()
Ама фората е што оково ми фрла поглед на порциите на Леандра, ДелМар,Алтернатив, Фаранг...
ај, пусти да е, пуст да би
останал живот диетски!![]()
Ама фората е што оково ми фрла поглед на порциите на Леандра, ДелМар,Алтернатив, Фаранг...
ај, пусти да е, пуст да би
останал живот диетски!![]()
Сусам, малку, тенко исецкан морков, малку магданос...
Купи си соја сос и вака посебно сервирано за да си ги мацаш морковите... Уживај. Ем нешто тотално различно и вкус и искуство ем здраво и диетално.
Моментално ја јадам салатава. Мераци! Тргај во темата „Секакви рецепти“ да споделиш уште!![]()
Дајте нешто следниов рецепт нека биде некое Македонско јадење![]()
хахаххах, па време е за сарми, подвароци, па ширдани, дроб сарми, ..... леле леле, ми потекоа лигиПример? Дај идеа...
Николијо не туку мисли многу, веќе требаше да ти биде смислен рецептот. Ќе те дисвалифукува Леандра по автоматизам и ќе ни стави пржени компири да правиме.Пример? Дај идеа...
Нешто потешко нема ли ?хахаххах, па време е за сарми, подвароци, па ширдани, дроб сарми, ..... леле леле, ми потекоа лиги
П.С. честито на победата![]()
друшке, не зезај, кога јас знам (исклучок ширдан) мислам дека не е толку тешко. је да бара време, али ете и нека се крене малку летвичката, сепак веќе 6 месеци трениратеНешто потешко нема ли ?Тава шо предлагаш ного е лесничко
![]()
Ти пак да не пиеше?Николијо не туку мисли многу, веќе требаше да ти биде смислен рецептот. Ќе те дисвалифукува Леандра по автоматизам и ќе ни стави пржени компири да правиме.Побрзај со рецептчето!
![]()
Оваа, уште една и ја оставам жимисеТи пак да не пиеше?
Никола остај чашата и стај рецепт, времето одминува![]()
Никола ај јас да ти дадам идеја , рецептот на неделата да биде МАКАЛО .