Македонско фудбалско првенство 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ме заебавајте, не сум се ни распрашал си планирам утре на Градски да одам :D
http://www.mktickets.mk/фк-вардар-фк-металург

http://www.mkd.mk/sport/fudbal/vardar-i-rabotnichki-dobija-zeleno-svetlo-da-se-vratat-na-filip-vtori

Таман работа, да се заебавам :)

извини мислев ме дупиш зошто знам се реновираше нешто мислев уште не завршиле :)

Ke se odlozat natprevarite vo Tetovo i Kicevo utre? kako sto gledam vrne sneg mnogu osoboeno vo tetovskiot region.

Само 1 гол на полувреме, на пет меча од Македонската лига хахахах
Што ти значи Македонски терен на снег, можам да замислам каков фудбал се игра :eek:

Незнам како не му студеше на овие од Гостивар да лежат на снегот уште од прва минута :cenzura:
--- надополнето: 27 ноември 2013 во 17:01 ---
На 10 минути пред 17 часот само 18 луѓе на стадион, сега 30 до 35.
#respect

Им светнаја очите на играчиве на Вардар после најавата дека Самсоненко може да влезе, па почнаја да играа фудбал ка што треба :D

Иначе теренов нема кој да го исчисти, ги мрзело ваљда.
Па уште со жолта топка, ме заболеа очиве од напрегање да ја најдем кј е...арно со бела не играат.

Им светнаја очите на играчиве на Вардар после најавата дека Самсоненко може да влезе, па почнаја да играа фудбал ка што треба :D

Иначе теренов нема кој да го исчисти, ги мрзело ваљда.
Па уште со жолта топка, ме заболеа очиве од напрегање да ја најдем кј е...арно со бела не играат.

Ваљда парите за гречаите пдо теренот што требаше кога има снег да го топат си ги ставбил некој у џеб, сеа гарант си вози некое џипче од 100тина илјади евра.

Работнички не беше казнет пред некоја година со настапи во Европа ? Ако годинава заврши во топ3 во лигава ќе може да настапува во ЛЕ или ЛШ ?

Работнички не беше казнет пред некоја година со настапи во Европа ? Ако годинава заврши во топ3 во лигава ќе може да настапува во ЛЕ или ЛШ ?
Не беше казнет :)
Ќе настапуваат во Европа ако изборат пласман.

Условна казна добија ако не грешам. Инаку добро е што завршува веќе есенскиот дел пошто срамота е да се игра на вакви терени

1474430_658079514214608_1135324642_n.jpg

Братство и единство... Битолчани кој е ко вас

И ова ти смета? Само враќат за добриот прием кај нас, ама то е некои информации не стигат преку океанот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom