Ајде соземи се малку, не е страшно. Нов си на темава, опростено ти е.Брукисум остајтеме петнајсминути даодморам одшоков
Одамна тврдам дека не се почитуваат пропозициите и правилата на овој натпревар.Епа стварно не сте фер ,јас љупев компири ,пржев ,декорирав и сеа седнувам да ги ставам сликите гледам не е помфрит
Знам бе многу се лоши ,тогаш кога победив јас престилката кога ми стигна по пошта беше цела згужвана и мирисаше на кинеско!Одамна тврдам дека не се почитуваат пропозициите и правилата на овој натпревар.
Па и ти кај се најде со ваков ник да наседнеш.
Да не имаше на неа некаде од овие кинеските шпионки по пеглите што ги имало? Провери ја убаво целата, Олимпија и Леандра сакаат да ти ги шпионираат рецептите кои ги правиш по дома.Знам бе многу се лоши ,тогаш кога победив јас престилката кога ми стигна по пошта беше цела згужвана и мирисаше на кинеско!
Имаш недела дена. Терај!До кд е компетишн ?
дали иам време и ја да напрау цезар салату,нема да читам(читај на енглезки hh) сс слике од интернет, нене !!!
Мој рецепт за цезар салату(без грамажу, зајре по мерак)
Марула,пилешки стек,кубети(глеам некој користи леб),пармезан на кришке,цезар сос(балсамико,коњак и мајонез)
А како планираше да ги задржиме лигиве жити се? Дај сеа почасти една паломаМојата Цезар салата, ве молам задржете ги лигите
Пченка ми е омилен додаток на оваа салата, ја обожавам.
Во вторник и четврток , сабота и недела можеш да јадеш ваква верзија од оваа салата.Имајте милост со рецептиве има луѓе што постат
Каква е таа соина павлака?Во вторник и четврток , сабота и недела можеш да јадеш ваква верзија од оваа салата.
80 грама Зелена салата
100 грама Мајонез (посен)
60 грамаПилешкосоини топчиња
1 кришка леб
20 грама Краставица
30 грама Домат
30 грама Блага павлака (соина павлака)
20 милилитри Brandy
Црн пипер
зачин
Магдонос
Оцет