Fiend
смут џезер
- Член од
- 29 март 2012
- Мислења
- 947
- Поени од реакции
- 1.074
Јас очекувам да вика дека дечко и е проблем по што уствари она се плаши од дечко и,едноставно ми ги има откриено сите карти на масата знам многу работи за неа плус тоа станува збор за срамежлива девојка,зашто би барала изговор кога она беше таа што прва повлече за да се упознаеме. Криво ми е што баш на нет се упознавме а да се упознавме на друг начин веројатно ќе беше друго ама ете брат што да правам само сакам да се упознаеме и другари да бидеме и баш затоа незнам кога нареден пат да ја прашам дали би сакала да се видиме или можеби е подобро да остаам на неа она да повлече пак...ете тоа ме буни и стварно незнам што да направам до негде ми е и непријатно да земам и да досаѓам сеа цело време
Тебе ти е криво оти немаш секс со неа а не оти си се запознал на нет, доста со тоа другарка, сакаш да ја еб*ш.
епа не беше несвесно,така е девојката мене ме свиѓа и мене ми е симатична ама не ми е дојдено да земам сега и да ја варам девојка ми...како прво не ми доликува како второ неможам и како трето ќе те молам одговори ми на прашањето што го поставив,нормално ако сакаш и ако знаеш како...заеби ти физичка привлечност нема теоретски шанси да се глупирам така само сакам другарство сакаш верувај сакаш не...