UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Куде сака нека е сс мисле, не ме заебавај од 2 метра празан гол, како и да е моментално Баварија су најак фудбалси тим на планету според мене и е кеф да ги гледаш...

Не е лошо пивото:)

1461724_10152022824303535_1007796360_n.jpg

Се надевам дека нема да испровоцирам некој со оваа слика, само сакам да ги покажам стартните 11 на Баер Л.

На мтв нема вечер пренос да има од некој? Глеам на странава нивна нема ништо, нема да ме чуди и да не им е апдејтувана од минатата недела..

Се надевам дека нема да испровоцирам некој со оваа слика, само сакам да ги покажам стартните 11 на Баер Л.
Уживај, не ме провоцираш. Мислам дека немам колеги фанови денеска, па на чисто си :)

Шо е ова Цан лев бек бе?

Добар е и на таа позиција, покрај стоперската позиција и дефанзивната средина може и на таа да игра. Тоа е добро за него. Исто како и со Алаба што беше случајот.

Добар е и на таа позиција, покрај стоперската позиција и дефанзивната средина може и на таа да игра. Тоа е добро за него. Исто како и со Алаба што беше случајот.

Универзалка а?
Одлично, многу поштувам такви играчи способни да одиграат на 3-4 позиции. (y)

Уживај, не ме провоцираш. Мислам дека немам колеги фанови денеска, па на чисто си :)

Ако им смета на другите модераторите нека ја избришат сликата. Се шалам. Само смешно ми е како се чудат зошто нели навиваме и за другите германски тимови кога играат во ЛШ.

На мтв нема вечер пренос да има од некој? Глеам на странава нивна нема ништо, нема да ме чуди и да не им е апдејтувана од минатата недела..

Не им е апдејтувана со години.

Баер - Јунајтед ќе ја даваат.

Can lev bek.Bas me interesira kako ke odigra,za Baern odigra prinudno samo eden natprevar na taa pozicija i toa protiv Dortmund lani vo super kupot.Stvarno jako odigra togas.
Can definitvno univerzalen igrac. :-) Na svetskoto u17 2009 igrase poluspic a sega lev bek a igra i vo sredinata + desen bek.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom