Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Абе неам ни на картичката, а банките не работат (за да ми пуштат) ради празникот на нашата 19ка. :P Ама ако, полн е фрижидерот бар ќе одморам од сендвичи денеска. :icon_mrgr:

А Вили ќе изгуби 200 денари. .!.

И ај да пишам нешто он. Вечер би бил задоволен и со нерешено искрено. Мислам оти Сосиедад ќе земат поен(и) во Доњецк, а нашите реално многу тешко да победат, посебно ако не игра и Руни. Е тогаш ќе сме буквално без цела екипа...
--- надополнето: 27 ноември 2013 во 13:54 ---

Појма неам брат, има едно место Валандово во Македонија, некој го знае, некој не го знае, ама татко ми ми кажа кога бил до Стопанска сабајлево затворено било.

Или ме лаже можеби, кој знае. :pos:
Па ако не игра Руни тогаш Шинџи ќе го гледаме како 10 - ка но не верувам да не игра Руни иако треба да одмори. Досега сите мечеви ги гледавме како тешки и се плашевме а на сите го надигравме тактички противникот, не гледам зашто и вечер тоа не би било случај со Гигс во прв тим.

Да ми се фатиш за мандало :pos:

Сабајлето бев во Комерцијална, си работеа најнормално, сите шалтери отворени.
Знам дека имаат некои скратено работно време.

Иначе, штом спомна Валандово, како се викаше таа пицеријата што има и кафана во ист склоп? По еднонасочната нагоре.
Добра пица прават, ама и скапа.

Делта или Кларинго? Двете се една до друга. Ама ваљда на Кларинго мислиш. :D (Иначе у Делта е малце поарна, ама повеќе на кафич ми тепа отколку на кафана. :D)
--- надополнето: 27 ноември 2013 во 14:07 ---
Па ако не игра Руни тогаш Шинџи ќе го гледаме како 10 - ка но не верувам да не игра Руни иако треба да одмори. Досега сите мечеви ги гледавме како тешки и се плашевме а на сите го надигравме тактички противникот, не гледам зашто и вечер тоа не би било случај со Гигс во прв тим.

Aбе не викам оти нема немаме шанса, ама стварно сме без главните играчи. А Леверкузен дома и од Баерн не губат. :D Кешки да тепаме денеска, право и првото место ни е осигурано, освен ако не тепа и Шахтјор, па после и нас да не тепаат на ОТ. Ако не опашат ќе биде многу лошо. Ај ваљда нема да пцуеме повторно. :D

Will Keane loan deal to Wigan should be done in next 24 hours. Coyle: "The paperwork is there it's just to be signed."

Owen Coyle on Will Keane: "I would be very surprised if the loan is not concluded in the next day."

Слабо играат У19 и Гримшо се изглупира. Во второ нека влезат Хероп и Флечер можеби ќе се смени нешто, 2 - 0 губиме.
--- надополнето: 27 ноември 2013 во 15:07 ---
Како го започнаа У19 второ полувреме е нешто генијално, тие што ја изведоа топката (Ротвел, Переира и Вилсон) од центар тргнаа во брз напад и 5 секунди од почетокот на полувремето голманот на Баер прави пенал врз Вилсон и црвен.

Вилсон го изведе пеналот и 2 - 1, уште 45 минути да се игра и ист број на играчи имаме со Леверкузен.

:cuc:

Е у пм ,во последна минута примивме уште еден ,имавме шанса за израмнување неколку минути предходно. Ке мора победа во последно коло

Ќе ги даваат вечерва на МТВ?

Е у пм ,во последна минута примивме уште еден ,имавме шанса за израмнување неколку минути предходно. Ке мора победа во последно коло
Среќа што сепак имаме шанса за пласман понатаму, Шахтјор и Сосиедад играа нерешено. Па ако ги тепаме Шахтјор ќе оди понатаму. Инаку Бат мора да среди една дисциплинска на 5 натпревари имаме 4 црвени картони.

Ќе ги даваат вечерва на МТВ?
Да.

Ај да си ја пробам среќата
-----------ДДГ------------
ЛАВ---Рио--Џони---Евра
Нани--Клевез--Руни--Аднан
-----------Кагава----------
----------Чичарито------------

Смолинг--Џонс--Еванс---Евра
Нани-----Клеверли---Гигс----Велбек
---------------Кагава-------
----------------Руни---------

некој за вечер, Мондано? :)

Абе за ДП1 колку има? :D

И Велбек вечер дава гол, славеник е од вчера.. :свиркам:

Еве според мене како би требало да изгледа стартниот состав вечерва:
---------------------------Де Геа------------------------------
---Рафа/Смолинг---Рио/Смолинг----Еванс--Евра--
----------------Џонс------Гигс/Клеверли------------------
------Лав--------------Руни------------------Кагава---------
----------------------Чичарито---------------------------------

Кладилнициве му даваат предност на баерн ко шо гледам. Ајде вечер се надевам ке го видиме руни со клеверли средина ,пред нив кагава и чичарито, крилата јанузај и ЛАВ ваљда
1--- x --- 2
2,50 3,30 2,80
Da bea Baern ke bese 1.40 :D

За вечер имам една желба е тоа да го видам Кагава ко 10ка а Руни најистурен.. Ајде Мојс израдувај ме и после цело време ќе те бранам и нема да ти пцујам ќерка а ни тебе.. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom